Головна / Молитовні прохання / Молитовний ланцюжок

Молитовний ланцюжок

prayer-IsusМолитва – це розмова з Богом. Вона необхідна для нас так само, як повітря і їжа. У нас все від Бога і немає нічого свого: життя, здібності, здоров’я, їжа, все це дається нам Богом. Тому  в радості і в смутку, при  потребі чи з подякою ми повинні звертатися до Бога.Саме молитва дозволяє відчути радість присутності Бога в нашому житті. Бог поважає та цінить не кількість промовлених молитов, чи їх риторику, вишуканість, мелодійність, чи логічність, а щирість та відкритість наших сердець до молитви, до розмови з Богом. Ми не повинні обмежуватися лише тим часом, коли стоїмо у храмі навпроти ікони чи образу, чи читаючи Святе Письмо. Молитва може повсякденно проникати в усі закутки нашого життя, це нелегка праця, але той, хто намагається молитися постійно, отримує допомогу з небес.

Читайте також

Помпейська новенна

Ціль цієї молитви – випрошування різних благодатей у Бога за посередництвом Діви Марії. «Щоразу, коли …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Наталя:

    Христос Воскрес.Ми дуже в складній ситуації.Дуже просимо Вас з чоловіком помолитись за те щоб мій тато лишив нас у спокої,перестав погрожувати,і щоб та ситуація яка склалася в нас щоб Господь допоміг нам вирішити. щоб нарешті востержествувала правда.Будем дуже вдячні.

    🙏 (10)

  2. Марія:

    В мене пропав син Василь 20 років. В же мав їхати до дому на Паску.Додому не пиїхав і вже 5 днів нема з ним звязку. До того 2 – 4 раз дзвонив на день. Кордону до Україні пеперетнув.Прошу вашої молитви хто зможе зо щасливе повернення до дому. Всім наперед дякую.Мама Всиля.

    🙏 (9)

  3. Анатолій:

    За сина мого Анатолія, щоб Господь допоміг йому вирішити надважливу справу.

    🙏 (5)

  4. Наталія:

    Прошу помолитися за мою вагітність та мого сина в утробі, щоб усі проблеми знайдені під час ультразвукового обстеження вирішилися. Щоб дитина народилася та росла здоровою. Дуже дякую.

    🙏 (8)

  5. Вiка:

    Прошу молитви за зцiлення Вiкторii та синочка Владислава,занадто важка ситуацiя ПРОШУ МОЛIТЬСЯ

    🙏 (9)

  6. Мирося:

    Прошу молитви за просвітлення розум та навернення до бога мого чоловіка Василя та його повернення до дітей

    🙏 (5)

  7. Людмила:

    Прошу молитви за оздоровлення душі і тіла.Боже Благословення на життя.

    🙏 (5)

  8. МАРІЯ:

    помоліться за вирішення проблем для Маріїї

    🙏 (4)

  9. Тетяна:

    Прошу не байдужих помолитися за мене,і дитинку в утробі,щоб Господь допоміг бо сильно погано і тошнота ,я працюю на роботі і навіть не можу нормально працювати ,нехай вас Господь благословить…я знаю що це нетак серйозно але прошу допомоги

    🙏 (4)

  10. ЛЕСЯ:

    Христос народився. Я втратила контакт 3 дочкою. Я у відчаі. Не 3наю що робити.

    🙏 (7)

  11. Лідія:

    прошу молитви за дар заміжжя

    🙏 (5)

  12. Володимир:

    Прошу молитви, за одужання мого похресника Гліба котрому лікарі діагностували рак, дитині лише 1 рік.
    Прошу молитви за батьків Глібчика, котрим випало таке випробування.

    🙏 (7)

  13. Лена:

    Прошу помолится за зцілення моєї дочки Лесі від гепатиту б
    Слава ісусу христу. Коронку до божого милосердя

    🙏 (2)

  14. Анна:

    Христос Народився!Прошу молитви за здоров’я душевне та тiлесне,спокою на душi!Прошу молитви за хорошу роботу,хороший колектив,за успiхи.Прошу молитви за щастя в особистому життi,за взаэмну любов,щасливе замiжжя,щоб мати доброго коханого чоловiка,здоровенькi дiтки!

    🙏 (3)

  15. Tetyana:

    За оздоровлення нирок у моєї донечки Оксанки.

    🙏 (5)

  16. Ігор:

    СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Прошу про молитву для швидкого ,щасливого та успішного вирішення всіх негараздів та проблем в роботі, та про захист від небезпек , і всього злого, від біди.

    🙏 (3)

  17. Ігор:

    СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Прошу про молитву для Андрія , Оксани за здоров’я, божу ласку , успішне навчання , за охорону від небезпек , захист від всього злого та біди .

    🙏 (1)

  18. юра:

    Прошу помолится за Юру розарий к Богородице или розарий к Божьему Милосердию. Благослови вас Бог!

    🙏 (2)

  19. Роман:

    Христос Рождається! Щиро прошу, помоліться, щоби милосердний Бог допоміг мені в пошуку роботи. Дякую. Хай Бог щедро обділить Вас потрібними ласками за ваші молитви. Божого всім благословення!

    🙏 (3)

  20. Світлана:

    Прохання помолитися з здоровя вагітної Оленки

    🙏 (4)

  21. Іван:

    уклінно прошу молитися за здоров’я моїх рідних Богдана, Юлії, Тараса, Ірини, Івана, Галини, Стефана, Ярослави, Тараса, Галини, усіх добродіїв та добрих людей.

    слізно прошу молитися за померлих: Марію, Марію, Федора, Федора, Миколу, Люсю, Катерину, Анну та усіх інших добродіїв, що відійшли засвіти.
    щиро дякую.

    У молитві, Іван, архидиякон ВЦЖ

    🙏 (3)

  22. Світлана:

    Помоліться за хвору вагітну Олену

    🙏 (4)

  23. Вячеслав:

    За здоровя та благодаті для Ольги, Марії, Андрія, Вячеслава, Валентини,Віри, Григорія,Леоніда, Алли,Наталії,Андрія,Галини,Олексія,Івана,Іллі,Віктора. Дуже дякую. З Богом.

    🙏 (2)

  24. Наталія:

    Прошу молитви за маленьку племіницю Марію, дитині 1,4.Стан дуже тяжкий, дитина в реанімації.Лікарі не дають ніяких прогнозів. Прошу молитви,бо знаю що молитва велика сила.

    🙏 (6)

  25. наталя:

    за успішну здачу сесії сина Ярослава

    🙏 (5)

  26. Тетяна:

    Прошу, дуже прошу помоліться за мого брата Владіка, погряз в гріху алкоголізму і брехні, сил нема молитися хочеться кричати від болі як важко на це дивитися не сприймає ніякі слова,моліться щоб Господь визволив від цих гріхів

    🙏 (6)

  27. Галина:

    Прошу всіх не байдужих помолитися за мою подругу Вікторію. Вона важко хвора,в неї маленький син. Божечко прошу тебе, почуй мої молитви за Вікторію,поможи її . Дай сили побороти хворобу. Матінко Божа буть з нею , поможи її. Всі святі почуйте мої молитви. Дякую !

    🙏 (9)

  28. Наталія:

    Прошу помолитися Богові та Матері Божій за здоров’я моєї сім’ї та мою вагітність. Дякую.

    🙏 (6)

  29. Марія:

    За мир, взаємоповагу і любов в сімі Тараса.
    Божоі благодаті родині

    🙏 (6)

  30. Наталія:

    Величезне прохання помолитися за мене та мою сім’ю! Прошу Господа та всіх Святих допомогти у вирішенні нашої проблеми та дарувати нам всім здоров’я та терпіння! Дякую.

    🙏 (6)

  31. Ніна:

    Щоб Господь допоміг мені. Ніна

    🙏 (8)

  32. Марія:

    Слава Ісусу Христу!
    Дорогі брати і сестри! Дуже хочу Вас попросити молитися за рабу Божу Марію, тому що дуже важка ситуація в житті: уже 18 років злі люди псують життя, здоров’я через ворожбу. Я ходжу до церкви і прошу Бога про захист від них, бо по-іншому не вмію, але зло надто сильне. Я постійно хворію, не можу знайти роботи, маю матеріальні труднощі, не маю сім’ї. Вони домагаються довести мене до самогубства, але я не хочу робити такий великий гріх. Тому прошу про молитовну підтримку на довгий термін – на рік. – Дуже Вам дякую.

    – за Марію: за здоров’я, Боже благословення, Божу дорогу, Божий захист; душевний спокій;
    – за захист від ворогів: видимих і невидимих; щоб Галина та її спільники перестали чарувати Марії навіки; щоб злі люди обминали Марію і навернулися до Бога;
    – за добру викладацьку і наукову роботу, хорошу посаду і покращення матеріального становища для Марії, щоб Марія віддала швидко всі борги банкам;
    – за хорошу авторську журналістську програму; успіх у справах і виданнях книжок; за успіх в акторській роботі;
    – за те, щоб Марія помирилася з Володимиром: за добре ставлення Володимира до Марії; щоб дав добру посаду, викладацьку роботу, видав її книги;
    – за добре ставлення до Марії людей на роботі, родичів, брата, батька; добрих щирих друзів для Марії; доброї свекрухи;
    – за власне житло у Львові і успіх у справах;
    – за добру хорошу пару для Марії і щасливий Божий шлюб довіку та добрих дітей;
    – за велике покликання публічної людини; щоб Марія робила добрі справи в житті;
    – за добрі стосунки в родині, здоровя Степана та Василя.

    🙏 (4)

  33. Софія:

    Слава Ісусу Христу. Прошу моліться за другокласника Євгенія щоб Господь Бог просвітлів його розум і дав йому добру пам’ять і талант. Він дуже переживає що не може вчитися, не може запамятовувати прочитане

    🙏 (9)