Головна / Молитовні прохання / Молитовний ланцюжок

Молитовний ланцюжок

prayer-IsusМолитва – це розмова з Богом. Вона необхідна для нас так само, як повітря і їжа. У нас все від Бога і немає нічого свого: життя, здібності, здоров’я, їжа, все це дається нам Богом. Тому  в радості і в смутку, при  потребі чи з подякою ми повинні звертатися до Бога.Саме молитва дозволяє відчути радість присутності Бога в нашому житті. Бог поважає та цінить не кількість промовлених молитов, чи їх риторику, вишуканість, мелодійність, чи логічність, а щирість та відкритість наших сердець до молитви, до розмови з Богом. Ми не повинні обмежуватися лише тим часом, коли стоїмо у храмі навпроти ікони чи образу, чи читаючи Святе Письмо. Молитва може повсякденно проникати в усі закутки нашого життя, це нелегка праця, але той, хто намагається молитися постійно, отримує допомогу з небес.

Читайте також

Помпейська новенна

Ціль цієї молитви – випрошування різних благодатей у Бога за посередництвом Діви Марії. «Щоразу, коли …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Наталія:

    Слава Ісусу Христу! Прошу молитви для моєї дочки Людмили, про опіку МАРІЇ над нею. Дякую.

    🙏 (8)

  2. мария:

    3міс як відійшов мій чоловік в світ інший а я не можу перестати тужити і плакати. Розумом розумію що не можна так жити а серце розривається душа страдає. Прошу молитви. Низький уклін

    🙏 (9)

  3. Дар*я:

    прошу про молитву покори для моєї мами

    🙏 (6)

  4. Анжела:

    З надією прошу помолитися за міцне здоровя для нашої сімї (Анжели та Олександра) та за те, що би наша сімя поповнилась діточками. Ми бажаємо мати діточок вже досить довго, хоч аналізи обидвох невтішні. Востаннє, на прийомі у лікаря, нам повідомили, що Господь нам зможе допомогти.

    Слава Ісусу Христу!

    🙏 (14)

  5. Роман:

    Христос Воскрес! Прошу, помоліться за мене, щоб милосердний Господь Бог допоміг мені перебороти страх і хвилювання, які відчуваю на роботі. Керівництво дуже часто прискіплюється до будь-чого без вагомих на те причин. Помоліться, дуже прошу, а Бог хай вам віддячить за ваші молитви. Божих вам благословінь. Дякую.

    🙏 (7)

  6. Ярина:

    Прошу помолитись за мою щасливу долю.

    🙏 (11)

  7. Алла:

    Слава Ісусу Христу!Прошу про щиру молитву за здоровя мого брата Ігоря,який хворіє дуже тяжкою хворобою цирозом печінки.Йому тільки 38,все своє життя служить Богові,працює дяком.Його спів полюбило багато людей,а особливо молоді.Та невблаганна хвороба не дає йому змоги прославляти Господа в піснях.Помоліться будьласка за його одужання до нашого Бога Отця,а ми будемо прославляти Його в наших молитвах і вчинках.Щиро вдячна Вам.Дай Вам Боже здоровя і довгих років життя.

    🙏 (13)

  8. Михайло:

    Потребує молитви слуга Божий Іван за Божу волю щодо його здоров’я. Дякую вам .

    🙏 (8)

  9. Марія:

    Слава Ісусу Христу! Прошу помолитися за здоров’я Галини і Володимира, за мир і порозуміння в їхніх серцях. Дякую!

    🙏 (8)

  10. Марія:

    Слава Ісусу Христу! Прошу помолитися за здоров’я та збереження, воззєднання сім’ї Марії та Ігоря, їхнього сина Василя. Дякую!

    🙏 (9)

  11. Вера:

    Мир вам! Прохання помолитись за сина Андрiя, шоб Господь послав йому здоровья i забезпечив роботою, a ще шоб благсловив дружиною. Йому 26 рокiв. Дякую.

    🙏 (10)

  12. Olesya:

    Слава Ісусу Христу! Прошу про молитву за видужання Анатолія і щоб міг ходити і за щасливу операцію на вставлення пластини у голову Нехай Бог Вас благословить!

    🙏 (14)

  13. Слава:

    помоліться будь-ласка за здоровя Богдана ,щоб кинув вживати алкоголь,

    за родину Єдуарда та Маряни про зміцнення смї то взаєморозуміння

    🙏 (9)

  14. Юля:

    Нехай добрий Бог визволить мого чоловіка від ігрової залежності

    🙏 (13)

  15. Ксенія:

    Прошу помолитися разом зі мною про розпізнання Божої волі щодо моєї праці. Важка ситуація на місці роботи: незрозуміла заздрість, гоніння. Але покинути не можу, бо маю матеріально забезпечувати дітей. Начальство не має чіткої позиції, хитається зі сторони в сторону під впливом наклепників.
    Мушу вислуховувати постійні невдоволення, хоча стараюся в усьому вгодити, вже сплю по 3 а то й менше годин вночі.

    🙏 (16)

  16. Олександр:

    помолиться будь ласка за здоровя раби божои Олександри

    🙏 (8)

  17. Олександр:

    помолиться будь ласка за здоровя Олега
    щоб кинув вживати наркотики

    🙏 (16)

  18. Ігор:

    Я інвалід 2 групи. Прошу Вас помоліться за моє здоров*я.Мені дуже тяжко ходити. Ходжу по декілька десятків метрів в день, більше не можу – тяжко дуже

    🙏 (18)

  19. антоніна:

    Прошу про молитву за родину Анатолія та Светлани про зміцнення любові, терпеливість та взаєморозуміння

    🙏 (10)

  20. Юлія:

    Юлія:
    Слава Ісусу Христу!Прошу молитися за навернення мого коханого нареченого Юрія до Бога,за повернення його на шлях світла.Прошу молитись за духовне та фізичне виздоровлення мого нареченого Юрія,щоб він прозрів духовно від тих диявольський чар,які навела на нього коханнка Алла.Моліться за Аллу,яка своїми приворотами та поробками розбила нашу пару,розлучила мене з Юрієм,зробила нам багато зла.Моліться, щоб Алла усвідомила,що вона чинить гріх,щоб вона розкаялась,перестала чинить зло,навернулася від блуда і гріха на праведну путь,пішла до Бога.Дуже,прошу,моліться за мене,Юлію та мого нареченого Юрія,щоб все зло,яке йде від Алли бистріше припинилось,щоб Ісус з”єднав мене з Юрієм у шлюбі,дав нам сімейне щастя,здоров”я та народження дитинки.Прошу,Ісусе Христе,дай мені Божої мудрості,терпіння,сили,віри,надії,любові, впокорення,смирення,щоб все це перенести.Помоліться за Олексія,який знаходиться у лікарні з сильними опіками 4 ступеня.Помоліться за Наталью хвору на рак,за Лілію хвору на цукровий діабет,за Андрія хворого на псоріаз,за Валентину хвору серцем,за Юлію хвору на лімфодеому ноги.Щіро дякую.

    🙏 (3)

  21. Оксана:

    Христос Народився! Щиро прошу Ваших молитов за повернення мого чоловіка Любомира в сім”ю до дружини Оксани і нашої донечки,за воз”єдняння нашої сім”ї, за мир і злагоду в ній, за навернення Любомира до Бога. Дякую!

    🙏 (13)

  22. Олеся:

    Христос рождається!!!Прошу про молитву за видужання Анатолія і вихід з реанімаціїї і переведення до звичайної палати за здоровя, сили, ласку і благословення для Анатолія і його родини. Господи, всі святі Матінко Пресвята згляньтеся і вислухайте!Прихиліть вухо своє до прохання мого! Дякую

    🙏 (8)

  23. Мар'яна:

    Прошу молитви за :Альфредо, Ольгу, за мене (Мар’яну),Лесю,Ігора,Ярослава і Лесю, за Стефана та його сім’ю,Мар’яна, Василя,Ярослава та їх сім’ї.
    Sia lodato Gesù Cristo!

    🙏 (7)

  24. Ігор:

    Слава Ісусу Христу! помоліться будь-ласка за моє здоров*я. Лікарі поставили діагноз розсіяний склероз. хворію 10 років за цей час яких тільки лікарств не принімав. Нічого не відчуваю. Я вже інвалід 2 групи, дуже тяжко ходжу. Мені тяжко!!!

    🙏 (17)

  25. Маря:

    Слава ІСусу Христу!Помолітся благаю щоб роман подзвонив до маряни

    🙏 (6)

  26. Ольга:

    Прошу помолитись за одужання Ольги від раку

    🙏 (15)

  27. Ірина:

    Слава Ісусу Христу!
    Прошу про молитву у допомозі при пошуку роботи.
    Буду дуже вдячна.

    🙏 (13)

  28. Юлія:

    Слава Ісусу Христу! Прошу помолитися за алкозалежного раба Божого Дмитра) Щиро дякую.

    🙏 (7)

  29. iruska.m1:

    Прошу помолитися за те, щоб знайшла добру роботу

    🙏 (7)

  30. Наталія:

    Доброго дня! Величезне прохання помолитися за моє здоров’я та за нарождення мною здорової дитини.

    🙏 (16)

  31. Оксана:

    Прошу про молитву за свою сімю, щоб ми швидше вийшли з боргів, щоб найшлося хороше місце праці, за опіку Господа над нашими фінансами.
    За всіх тих,хто страждає від безробіття і фінансових криз.
    Амінь.
    Дякую.

    🙏 (13)

  32. Яна:

    Господи поможи мени отдать долги и прости мене за все боже поставь мене на твою дорогу боже вийди в моё серце господи я хочю бути с тобою

    🙏 (7)

  33. галина:

    Слава Ісусу Христу! Щиро прошу про молитву за душевний спокій Галини,зміцнення віри,мудрості , бо знаходжусь у дуже складній життєвій ситуації. Господи милосердний, дай сил пережити всі випробування!

    🙏 (4)