ПРОПОВІДЬ ЄВАНГЕЛІЇ І ПРОПАГАНДА

Головна Форуми Християнський форум Святе Письмо (Біблія) ПРОПОВІДЬ ЄВАНГЕЛІЇ І ПРОПАГАНДА

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
  • Автор
    Записи
  • #267637 Відповісти
    Віктор Іванович Онищак
    Гість

    ПРОПОВІДЬ ЄВАНГЕЛІЇ І ПРОПАГАНДА
    Відповідаючи на запитання учнів про кінець життя на землі теперішньої цивілізації, Господь попередив: «Стережіться, щоби вас хто не звів. Бо багато хто прийдуть в Ім’я Моє, кажучи, «Це Я», і «Час наблизився». Та за ними не йдіть».
    Що то є «Ім’я Моє» і як воно зараз виглядає? Це потрібно вияснити, щоби ми могли зрозуміти, хто проповідує Євангелію Божого Царства, а хто є пропагандистом, за ким Господь заповів «не йти». Ім’я Христове, це – Божа Церква, в якій Христос є головою. Цю Церкву Ісус Христос збирає Сам і зустрічає кожного особисто, хто до цієї Церкви долучається. Обійти цю «процедуру», молитвами до «Матінки Божої», до всіх святих, обходячи всі «святі місця» на землі,.. не вдасться нікому. При тому судитиме нас, людей, кожне слово Господа. Хто все зробив згідно із словом Ісуса Христа, тому Господь скаже: «Гаразд, рабе добрий! Ти в малому був вірний, – володій десятьма містами.» А хто не знайшов часу вивчити Боже слово, того вкинуть до «зовнішньої темряви, – буде плач там і скрегіт зубів!»
    Біда наша, біда сучасних людей в тому, що серед нас появилося багато релігійних зібрань, які називають себе Христовими церквами. Про Православну церкву українцям зараз нагадувати небезпечно, бо вона благословляла росіян на війну з Україною і можна за це отримати повною мірою. Але Володимир Великий «хрестив» українців, власне, у цю релігію. При тому, його військо вбило мечем мільйон українців, які не бажали переходити із своєї віри на цю, нову, модну віру. Тобто, Господь «охрищує» кожну людину, яку приймає до Своєї Церкви, а князь Володимир – «хрестив» українців і до Божої Церкви він не має жодного стосунку. Він є відвертим пропагандистом.
    А тепер і вас можна запитати, так правду відповів Ісус Христос Своїм учням, на їхнє запитання, стосовно Православної церкви? – Правду. І така правда є відносно всіх інших християнських конфесій, якщо це дослідити. А що з тим зробила пропаганда? Православна церква московського патріархату є злочинною, а Православна церква київського патріархату є хорошою, є нашою, є Божою,… Христос заповідав: «За ними не йдіть», а ми інакше не вміємо робити і пропаганда нас заохочує іти за ними. А яке значення для нас мають оці слова Ісуса Христа? – Ніякого, бо ми робимо так, як робимо, як вчить пропаганда.
    Дальше, Господь казав, «А коли ви побачите Єрусалим, військом оточений, тоді знайте, що до нього наблизилося спустошення». Тепер питання: «А хто не бачив Україну оточену московськими військами вісім років?» – Бачили. А чому нічого не робили? Може «хотіли переконатися в правдивості Господніх слів?» Хотіли побачити «спустошення України?» Але і зараз, пропаганда запевняє, що наша влада найкраща, що ми зробили все, як потрібно!
    Господь продовжував: «І будуть ознаки на сонці, і місяці , і зорях, і тривога людей на землі, і збентеження від шуму моря та хвиль, коли люди будуть мертвіти від страху й чекання того, що йде на ввесь світ,..» А що каже українська пропаганда? – Ми переможемо, все буде Україна! Ми все відбудуємо і будемо жити краще, ніж раніше і тому подібне!
    Виходить, що українці повністю втратили здоровий глузд і страх перед Богом! Що вони нічого не будуть робити і будуть чекати на початок Божих покарань, як чекали на початок війни з росією і спустошення України. Пропаганда так затуманила їхній розум, що ніяка проповідь Євангелії Божого Царства на них вплинути не зможе. Тим більше, що немає вчителів Божої науки в жодній із християнських конфесій. Таких можна знайти лише серед ортодоксальних юдеїв. Але Господь обіцяв, що вибрані люди таки зуміють вберегти себе для Божого Царства, не дивлячись на пропаганду, бо їм є доступна Біблія, а її розуміння кожному дає Ісус Христос. І їм належить побажати, – всього найкращого та Божого благословення, а вам, що дочитали це, – всього доброго!

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
Відповідь у темі: ПРОПОВІДЬ ЄВАНГЕЛІЇ І ПРОПАГАНДА
Ваша інформація: