А ЯК НАВЧАЛИСЯ БОЖІ ЛЮДИ?

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
  • Автор
    Записи
  • #265066 Відповісти
    Віктор Іванович Онищак
    Гість

    А ЯК НАВЧАЛИСЯ БОЖІ ЛЮДИ?
    «У поті свого лиця ти їстимеш хліб», – заповів Господь Адаму, коли той, за пропозицією диявола, відмовився від Божої науки і почав робити так, як йому сподобалося, як він рахував за потрібне. А це стосується всього. Біда наша в тому, що це розуміють лише юдеї. А ті євреї, яких Господь зненавидів, не простив і викинув із Обіцяної землі за допущену ними безбожність, які керують зараз всіма християнськими конфесіями, керують майже всіма державами світу і Україною, – того не признають і стверджують для християн, що достатньо «до церкви ходити і слухати, що там кажуть». Оте, що Бог каже, Божу науку, – кажуть, – можете собі почитати, і досить, і вас Бог простить.
    Для сучасних людей, це – як гора з плеч, і приємне, і прийнятне, – пішов до церкви, відбув і маєш спокій. Тільки-ось євреї, які самі позбавлені Божого Царства, то всіх, хто до них пристає, хто ставить їх своїми керівниками, позбавляють Божого Царства, також. Це – смертельно небезпечно, але про це ніхто не каже.
    Подивимося на приклади навчання Божих людей. Любий Божий муж, юдей, пророк Даниїл, у вавилонському полоні, в царській школі, окрім того, що старанно і наполегливо вчився 3 роки, ще й обмежив себе в їжі і постив. За це отримав велику милість від Господа і мудрість. Він пише: «розуміння і мудрість від Бога», «а слово це – правда та великий труд». Господь може надати розуміння Своїм Святим Духом, а може і Ангола послати. До Даниїла приходив Архангол Гавриїл, «…щоб умудрити тебе в розумінні»…
    Іншими словами, щоби зрозуміти Божу науку, кожна людина мусить прикласти власну велику працю і лише тоді Господь дасть розуміння. Ходіння до церкви, паломництво по святих місцях, служба Божа, участь в церковному хорі і тому подібне, вказують на те, що людина не хоче впокоритися Божій волі, не хоче прикладати працю для вивчення Божої науки, лукавить і шукає для себе вигоду.
    Більше того, пророк Даниїл пише, що по 62-х роко-тижнях після розп’яття Господа, «…на святиню прийде гидота спустошення». Про цю «гидоту спустошення» говорив Сам Ісус Христос. Тобто, нас попереджували, що в усіх християнських конфесіях відмовляться від вивчення Божої науки, від строго виконання Божих заповідей, законів та постанов і замінять її своїми вченнями-канонами, обрядами та святкуваннями, що не дозволить людям відшукати дорогу до Божого Царства. Ото і є гидота спустошення.
    Другий приклад – апостол Павло. Він здобув найкращу, (вищу на той час) освіту «у ніг Гамалеїла» – найбільш визнаного вчителя. Таку освіту отримали небагато людей, а апостол Павло до того, ще й був найкращим учнем, бо приклав багато зусиль для вивчення науки. За цю працю Господь дав йому розуміння Божої науки. І ця наука, якої він навчився у Гамалеїла, була нікчемною, була нічим, в порівнянні із розумінням Божої науки, яке дав йому Господь, – так пише сам апостол. Але ота його праця, оте щире бажання зрозуміти Бога, закінчилися тим, чого він хотів.
    Третій приклад – сучасні юдеї. В Ізраїлі ортодоксальні юдеї, в основному не працюють, а зайняті вивченням Тори. Державні закони вони не визнають, керуються виключно Божими законами і заповідями. Живуть окремими поселеннями за рахунок державної соціальної допомоги. Правда, їх більша частина ще й і підзаробляє. Євреї Ізраїля боряться з ними і хочуть їм таке життя заборонити. Хочуть, щоби і вони були – як всі.
    Єврейський письменник, журналіст, Петро Люкімсон, який на телеканалі ITON. TV підготовив біля 90 передач під назвою «Тайни Біблійних оповідань», коли поспілкувався із ортодоксами, то замовив собі у них платні уроки по 2 години на день. Він – доросла людина із колишньою університетською освітою, який роками розказував про Біблію із телеекрану і знає її набагато краще за християн, при спілкуванні із ортодоксами побачив, що вони знають Біблію краще за нього і пішов до них вчитися, ще й платить їм за цю науку.
    А чому так потрібні знання Божої науки? Чому Ісус Христос говорив про плід для Бога і казав, щоби пройти до Божого Царства, одні приносять плід в 30, другі в – 60, а треті в 100 крат? – Бо лише знання Божої науки відкривають ворота до Божого Царства. Можна купити собі дипломи багатьох університетів, купити сотні квартир, авто, земельних ділянок,… Можна десять разів бути депутатом, міністром, чи п’ять разів Президентом, але все це не принесе людині щастя, бо в кінцевому результаті її не пропустять до Божого Царства. Щоби туди пройти, потрібно власною важкою працею здобути собі знання Божої науки. І кожний батько, який любить своїх дітей, не поїде на заробітки для їхнього безбідного життя в Україні, а буде вчити їх важко працювати тут, щоби вони на своїй шкурі відчули і зрозуміли Боже покарання за безбожність наших дідів-прадідів і нашу безбожність, яку повсюдно ми допускаємо. Працювати так, як сам працює і навчати того, що Господь нам заповів, а не євреї через християнське духовенство, чи Міністерство Освіти України. Щоби через важку працю і випробування вони стали любими Богу, який їх і захистить, і збереже для Свого Царства.
    Отак навчалися Божі люди, а як навчаються діти сьогодні – всі ви бачите і все це є описано в Біблії, як Боже остереження. Правдиві слова пророка Даниїла, що сьогодні Боже Царство нікому не потрібне. Сьогодні людям потрібні гроші, влада, слава… «А Боже Царство Господь надасть, бо Він є багатомилистивий і всім все прощає», – кажуть християнські священики тим, хто ходить «до церкви» і дає гроші на їхнє безбідне уримання. А то, що це брехня, нікого не хвилює, бо це приємна брехня. Правда виясниться потім і там, «де буде плач і скрегіт зубів».
    Тепер краще було би не народжуватись, ніж народитися. Бо прожити малоприємне, а точніше, важке земне життя і не потрапити до майбутнього життя у Божому Царстві, це – дебілізм, це – повна відсутність розуму, як у тварин. Не потрапити до життя у Божому Царстві, а іти на «вічні муки в озері, що горить вогнем і сіркою», це – не може вкластися в людській голові! Чому сучасні люди роблять собі таку біду? Адже, якщо всім жити по-Божому, за Його заповідями, законами і постановами, то це – просто, легко і приємно. І в такому випадку для всіх приготоване Боже Царство! Проблема в тому, що тоді не буде місця для євреїв, для їхнього шахрайства, лукавства, грабунку,…
    Шкода, що ті люди, яким Господь не дав розуміння, бо вони навчалися єврейської науки, а не Божої, вважають це за дурницю. Вони живуть «у світі» і, як євреї, переймаються його проблемами, – грошима, владою, славою,.. а Бог для них, як космос для слимака.
    Ось що принесли євреї разом із християнською релігією тим поганським народам, які не вивчають Божу науку – «самі не ввійшли до Божого Царства і тих, хто хотів увійти, не пустили», – написано в Біблії. Зараз всі грамотні, всім доступна Біблія і Господь. Кожний може наслідувати Божих людей і отримати долю разом з ними.
    Відомо, що українців вогнем і мечем заставили прийняти єврейське християнство княгиня Ольга і князь Володимир. Вони при тому вчинили геноцид українців і треба думати, що не за віру, а за вигоду. Але вже давно настав той час, коли потрібно було відкинути наслідування євреїв, перестати ставити їх своїми начальниками і винуватити в своїх бідах – москалів, ляхів і всіх сусідів. Шукати же для себе треба не винуватих, а – прийнятний результат, який знаходиться в середині, за воротами Божого Царства.

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
Відповідь у темі: А ЯК НАВЧАЛИСЯ БОЖІ ЛЮДИ?
Ваша інформація: