"НЕ ГОВОРИ НЕПРАВДИ"

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
  • Автор
    Записи
  • #265250 Відповісти
    Віктор Іванович Онищак
    Гість

    «НЕ ГОВОРИ НЕПРАВДИ» –
    Написав Бог заповідь Мойсею на кам’яних таблицях Заповіту і каже, що, хто порушує цю заповідь, той порушує весь Заповіт. А значить, якщо він не покається, не виправить це порушення (не розкаже правду тим, кому збрехав), то для нього будуть закриті ворота Божого Царства. А як ми виконуємо цю заповідь?
    Знайомий слюсар по ремонту автотехніки каже, що він вже замучився виправляти зроблені ремонти іншими майстрами. А ті майстри запевняли своїх клієнтів, що зробили для них ремонт так, «як книжка пише», взяли за ремонт великі гроші. І так роблять всі інші працівники.
    Владоможці і духовенство, науковці і медики, журналісти і вчителі,.. також, хором долучилися до брехні про коронавірус. Наука запевняє, що людина, яка перенесла захворювання, отримує імунітет від цієї хвороби. А та людина, яка не хворіла, а хоче отримати імунітет, потребує вакцинації. Український лікар, кандидат медичних наук, Н. Жолобак, вже у багатьох відео роликах на Ютубі, науково пояснює, що таку вакцинацію, яку проводять від коронавірусу, робити не можна категорично. А в час епідемії робити вакцинацію, це – злочин. Російські доктори медичних наук, професори, І. Гундаров, Д. Іванов, Ю. Катасонов та інші, стверджують те саме. Більше того, вони підготували і публікують наукові дослідження і праці про злочини сучасної охорони здоров’я, пов’язані із коронавірусом, у всьому світі. В Росії, наприклад, за лікування хворого на коронавірус, виділяють лікарні 200 тисяч рублів, а за лікування інших хворих – 5 тисяч. Це стало причиною великої фальсифікації і не тільки в Росії, але і у всьому світі.
    А скажіть, яка смерть є найгіршою: від голоду, від туберкульозу, від раку,.. чи від коронавірусу? Так ось, названий вище, Ю. Катасонов, дослідив за відкритими даними ООН і ВООЗ смертність людей світу за 2020 рік. Всього померло 60 мільйонів чоловік: 10 мільйонів – від голоду, 1,9 мільйони, із всіма приписками, – від коронавірусу. Цю публікацію доктора наук, професора Ю. Катасонова, в інтернеті вже знищили.
    Господь каже, що всі хвороби людей є від того, що вони не правильно відносяться до Його слова, Його заповіту. Що люди їх не вивчають, а через це і не наповнюються Святим Духом («хто не їстиме тіла Мого і не питиме крові Моєї…» ). А тому, робіть все згідно до Божого слова і тоді ні ви, ні ваші малі діти хворіти не будуть. «Я – твій лікар», – каже Господь.
    Ще один вид брехні – нам у всьому винуваті москалі з Путіним. Господь каже, коли ви все зробите згідно до Його заповіту, то вас будуть всі боятися, всі будуть у вас просити, всі будуть хотіти дружби з вами,.. В Біблії описується історія із єгипетським фараоном, який не відпускав євреїв переселитися на Обіцяну землю. Господь каже, що для того Він і поставив фараона, щоби той не відпускав євреїв із Єгипту, а Бог показав всі Свої чуда. Так само і з Путіним. А як виглядає в Божих очах той чоловік, що не знає і не виконує Божого заповіту, а у всьому звинувачує Путіна? Є і інші види брехні, якими повсякденно користуються українці і ніхто не кається, не виправляє свою неправду. Людям можна набрехати і вони це сприймуть, а перед Богом таке не проходить. Навіщо ставати огидним для Бога?
    Починається все з того, що людство відкинуло Божу владу, яка називається Божим Царством. «Ви поселитися за своїми військовими підрозділами», – заповів Господь. І ті чоловіки – військові начальники, які ведуть військо на війну у воєнний час, будуть вашою владою у мирний час. Голову народу і князів для народу поіменно називає Господь, а вони призначають всіх інших начальників… Отака Божа влада і лише тоді є можливе для кожного все те, що приготував Бог для людей. Хто відкидає Боже Царство, Божу владу, використовуючи брехню, той отримує те, що ми маємо. Але і це, ще – не все. Всі люди закінчують своє земне життя, помирають. І тоді всі хочуть до Бога. Всі рахують свої гроші здані «на церкву», свої ходіння «до церкви» і надіються, що це перекриє їхню брехню, їхнє порушення Божої заповіді. Як кажуть, «дав би то Бог нашому теляті та й вовка з’їсти», бо Господь казав, що такі, які не знають заповідей і їх порушують, Йому не потрібні.

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
Відповідь у темі: "НЕ ГОВОРИ НЕПРАВДИ"
Ваша інформація: