"І видасть на смерть брата брат, а батько дитину…"

Головна Форуми Християнський форум Святе Письмо (Біблія) "І видасть на смерть брата брат, а батько дитину…"

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
  • Автор
    Записи
  • #265138 Відповісти
    Віктор Іванович Онищак
    Гість

    «І ВИДАСТЬ НА СМЕРТЬ БРАТ БРАТА, А БАТЬКО – ДИТИНУ. І «ДІТИ ПОВСТАНУТЬ НАВПРОТИ БАТЬКІВ», – І ЇМ СМЕРТЬ ЗАПОДІЮТЬ. І ЗА ІМ’Я МОЄ БУДУТЬ УСІ ВАС НЕНАВИДІТИ».
    – Отак Ісус Христос для Своїх учнів розказував про останній час на землі, перед Його другим приходом. Тобто, про той час, до якого ми доживаємо, який стоїть перед нами.
    У світі немає таких тварин, які би так чинили із своїм потомством, чи із своїми батьками. Це вже не просто безбожність, це – дикість, це – безум,.. яких перед потопом не було. Чому і як людство дійде до такого?
    Відомо, що людям Бог потрібен лише тоді, коли вони є в біді, а коли вони мають вільний час, то вони шукають собі всяких вигадок, забаганок, адреналіну, хайпу,.. і самі напрошуються стати клієнтами диявола. Тому Господь неодноразово проклинав землю. «Проклинав» – означає, запроваджував умови проживання людей вдесятеро гіршими, ніж були до того. Наприклад, після потопу, щоби заробити собі на проживання, людина вимушена була працювати вдесятеро більше, ніж до потопу, бо перед потопом люди повністю відвернулися від Бога і всі служили дияволу.
    Нам відома Божа заповідь: «в поті свого чола їстимеш хліб». Сучасні люди не можуть усвідомити того, що ще 100 років тому було так, що коли ти сьогодні не працював, то вечором ти не матимеш що з’їсти. В тебе просто не буде продуктів, чи їжі. 100-200 років назад, люди це розуміли, бо кожного року терпіли передновок. Передновок, це – коли старі продукти вже доїли, а нові ще на полі не дозріли. Купити ж не було за що, не мали грошей. Коли передновок був важчий, коли слабший, але вони для більшості галичан були майже постійно.
    Обійти цю Божу заповідь, обійти передновок, отримати можливість бути Господу не послушними, людство отримало тоді, коли, при підказці диявола, відкрили нафту, вугілля, газ. Тобто, відкрило ту надлишкову, допотопну енергію, яку в час потопу, Бог законсервував в надрах землі.
    Тепер ми можемо не працювати, мати вільний час, мати допомогу по безробіттю, пенсію, відпустку,.. При тому ще й роботу за нас виконують машини, роботи, генна інженерія, хімія,… А Бог із своєю заповіддю нехай сидить в «церкві», в тому домі, який Йому побудували – кажуть християни: хоче, в – католицькій, хоче, в – православній, хоче, в – протестантській, чи ще в якійсь.
    Найважливішим в житті кожного народу є дотримання Божих заповідей, законів, постанов. Допоки вони виконуються, люди зберігають свою подобу, свою ідентичність, свою націю, свою свободу, своє право,… Як тільки це припиняється, люди все втрачають і починають вироджуватися в тварин. Господь каже, що першими Божі заповіді і закони починають порушувати ті люди, які наділені владою і священики, а тому потрібно, щоби лише Він їх настановляв і знімав, бо людей вони обдурять. І тому Господь заповів, щоби кожний чоловік пильнував за виконанням законів і піднімав розголос при їхньому порушенні.
    В історії людства, яка подається в Біблії, Господь показує, як той народ, якого Він Собі виростив і викохав, якому дав знання і мудрість, багатство і славу, своїм небажанням виконувати Божий заповіт, перетворив весь Божий дар на службу дияволу. Тому Бог його зненавидів, відкинув від Свого лиця і розселив між всіма поганськими народами, «тим народам на зло». Бо вони покинули Бога ще раніше. А це означає, що кожному народу необхідно дуже остерігатися євреїв, не допускати їх до влади і суспільних справ, якщо не хочете отримати від них оте диявольське «зло».
    Отаким чином потрібно розглянути всі Божі заповіді, закони, постанови і як ми їх порушуємо. А, оте наше теперішнє беззаконня, безкарність, бардак, які ми розвели в погоні за грошима, благами, багатством, що є абсолютною безбожністю, і буде тою причиною повстання дітей проти батьків в останні дні. Їм не потрібно смартфонів і інтернету, не потрібно цацанок, квартир, машин, наркотиків, алкоголю,… які наші діти отримують за гроші батьків-заробітчан, чи за крадені гроші батьків-чиновників, батьків-депутатів, батьків-суддів, батьків-хабарників,… Не потрібно євреїв при владі і священиків-бізнесменів, не потрібно… Ви дайте дітям шанс звільнитися від диявола виконуючи Божі заповіді. Дайте їм шанс заслужити місце в Божому Царстві – лише це потрібно дітям. Адже всі люди народжуються Божими, а батьки, школа, релігії і конфесії, влада державна, перетворюють їх на слуг диявола.
    Хтось може з цим не погодитися, це – його справа. Господь каже, що всі люди за ваше бажання служити Богу, а не дияволу, «будуть вас ненавидіти». Але, віра і є тою основою, тим фундаментом, які позволяють уникнути тої страшної біди, до якої ми підійшли. І віра Богу, а не віра в то, що Бог є. То, що Бог є і Він все створив, ми – знаємо. А то, що потрібно виконувати всі Його заповіді, закони, постанови, бо інакше опинимося в пеклі, – ми віримо. На жаль, народи світу віри не мають, а тому і підійшов такий час.
    Ще таку річ розказав Ісус Христос Своїм учням, що коли Він встане, щоби іти на землю другий раз, то ворота Божого Царства закриються. Тобто, сьогодні ще можна бути зарахованим до Божого Царства, а завтра такої можливості може вже і не бути.

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
Відповідь у темі: "І видасть на смерть брата брат, а батько дитину…"
Ваша інформація: