НАГАДУВАННЯ НЕ ШКОДИТЬ

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
  • Автор
    Записи
  • #268112 Відповісти
    Віктор Іванович Онищак
    Гість

    НАГАДУВАННЯ НЕ ШКОДИТЬ
    Всім відомо, що Ісус Христос знав, які муки чекають на Нього на землі від людей. Але попри все Він прийшов у людському тілі, щоби розказати в яких випадках, що, коли і як потрібно робити, щоби війни, голод, пошесті хвороб, стихійні лиха, не завдавали людям шкоди, не приносили стільки бід і страждань,.. Все це Господь сформував у своєму заповіті. При тому Він навчав, що ті народи, ті люди, які слухають Бога і роблять так, як Він каже, подібні до чоловіка, який збудував свій дім на міцному, твердому фундаменті. Ніякі випробування, ніякі бурі, ніякі стихії, такому будинку шкоди не зроблять. А ті народи, ті люди, які слухають Божі слова, Божий заповіт, але того не виконують (так, як християни, мусульмани, будисти, індуси,..), то вони подібні до того чоловіка, який свій дім збудував на піску. А коли надійшла буря, надійшло випробування, то цей дім розвалився і «була велика руїна його».
    Господь заповів: «У вас буде один Бог, одна віра, один закон, один порядок, одна мова,… для всіх.» Для всіх, хто з вами проживає в Україні. Будете того, що Бог заповів, дотримуватися, – буде Україна! Не будете виконувати Божий заповіт, то з України станеться «велика руїна». І це станеться, бо Господь про це каже. А, якщо хтось розраховує виїхати з України і влаштувати своє життя серед чужих народів, щоби обминути це Боже покарання, то це йому не допоможе. Бо ми живемо на цій землі, щоби навчитися жити в Божому Раю. Тобто, жити і робити все так, як Бог каже, як Він навчає. А якщо на Україні хтось Бога не слухав, через що Україна сталася руїною, то і серед чужих народів він не навчиться. А тому й до Божого Раю його не візьмуть. Хто «насвинячив» в Україні, той мусить і виправляти все на Україні. Іншого Бог не допускає. Втекти людина може лише від того, щоби її взяли до Божого Раю. При тому вона нашкодить тільки собі.
    Іншими словами, якщо Бог заповів, що у вас буде одна мова, то у нас має бути одна мова, бо інакше Україна станеться руїною. Якщо Господь заповів, що у вас буде один Бог, одна віра, то значить у нас буде віра без всяких конфесій і релігій, бо інакше Україна станеться руїною і до Божого Царства українців не візьмуть. Якщо Бог заповів, що у вас буде один закон, один порядок для всіх і всі закони Він нам дав, то значить, що у нас не може бути парламенту, який відміняє Божі закони і встановлює свої, недолугі, злодійські закони,.. Бо це приведе до краху України. Якщо Бог заповів, що, коли через ваші порушення Заповіту, Він, як покарання за ці порушення, наведе на вас війну, то ви підете у полон. Розказав, як поводитися в полоні, щоби Він повернув вам вашу державність,… То ви послухаєте Його і так зробите, бо інакше втратите свою державу. Якщо Бог заповів, що ви не зробите собі ніякого зображення,… не будете цілувати його і кланятися перед ним, бо це огида для Господа, значить ви не будете цього робити. Адже Божий гнів ніхто і ніщо не зупинить. І так у всьому…
    А якщо, все, що Господь заповів для нас, українці хочуть замінити молитвами та «ходінням до церкви» з грошовими пожертвами, то, ще пророк Ісая писав, що Бог вже змучився все це терпіти. І той Божий гнів, з часом, все збільшується і він не погасне, бо всі народи покинули Його заповіт. Але тих окремих людей, які послушні Богу, Господь обіцяє зберегти і забрати до Себе. А тому варто Бога слухатися. Чого і вам бажаю!

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
Відповідь у темі: НАГАДУВАННЯ НЕ ШКОДИТЬ
Ваша інформація: