УКРАЇНА ОЧИМА ЮДЕЇВ

Перегляд 2 повідомлень - з 1 по 2 (всього 2)
  • Автор
    Записи
  • #264144 Відповісти
    Віктор Іванович Онищак
    Гість

    УКРАЇНА ОЧИМА ЮДЕЇВ
    Із появою Української держави її населення складало 52 мільйони чоловік, із них було 100 тисяч євреїв. Необхідно наголосити, що 2500 років тому, коли Бог викинув євреїв із Обіцяної землі, тоді предки українців прийняли, обігріли, накормили євреїв на території сучасної України, а не навпаки. І ще100-150 років назад, євреї були звичайними людьми, як українці. Працювали майже так само і жили майже так само. На сьогоднішній день серед євреїв є лікарі, викладачі у ВУЗах, священики і раввини,.. але основна маса євреїв пішла у державну владу і займають вони найвищі державні пости. Українці, окрім влади, передали євреям всі багатства держави: найбільші підприємства, корисні копалини, ліси, землю… Щоби покерувати (пограбувати) Україною приїжджають євреї із Польщі, Прибалтики, Росії, Казахстану, Грузії,… Вони «своїм управлінням» розвели нечувану корупцію і, практично, знищили українську державність.
    Половина працездатних українців вже покинули свою державу і стали кріпаками майже у всіх державах світу. Тепер активно покидають Україну лікарі, бо вони хочуть працювати і жити в людських умовах. І для того, щоби передбачити правдиво, що очікує Україну, українців, які тут залишаються, необхідно подивитися на українців очима євреїв. Вияснити і знати на чому базується той їхній погляд, бо євреї є панами, вони керують і вони зроблять те, що вони собі задумали, а україцям потрібно до того пристосовуватися.
    Про це йде мова в Біблії і про це розказують євреї Д. Гордон, С. Глузман, Е. Ходос, М. Ходорковський, А. Ескін і багато інших, які, за їхніми словами, хочуть правдивого життя для українців.
    Так ось, коли Бог вибрав Авраама, щоби розмножити його на великий єврейський народ, то Він показав Аврааму Обіцяну землю і сказав, що серед тих семи народів, що замешкують цю землю, є ще поодинокі побожні люди і тому зараз зайняти цю землю євреї не можуть. Вони тимчасово поживуть у Єгипті і, коли помре остання побожна людина на цій землі, то євреї прийдуть, вигублять повністю тих сім народів так, щоби не залишилося їхнього насіння. А все нажите ними добро заберуть собі, бо ці поганські народи, які не виконують Божого заповіту, Йому не потрібні, Господь їх обридив і дозволяє їх використати євреям для себе, як хліб. Тобто, поживитися ними.
    Із цього євреї зробили такий перший висновок: Бог поселяє євреїв лише серед безбожного народу (гоїв, бидла) і дозволяє використовувати той народ, як поживу для себе та для свого задоволення. В основоположній книзі євреїв-хасидів «Танія» так і написано, що євреї є посередником між Богом та іншими народами і через них Бог управляє тими народами. А якщо до цього добавити Божі слова «там, де ступить ваша нога, то буде ваше», тоді виникає другий висновок: євреї мають право керувати цілим світом.
    Через 900 років після поселення євреїв на Обіцяній землі, більша частина євреїв в Божих очах зіпсулися настільки, що вони робили більше зло, ніж ті сім народів, які Бог знищив перед поселенням туди євреїв, ніж те зло, яке робили інші поганські народи. Тому, устами пророка Єремії Господь каже, що він знищить оту більшу частину безбожних євреїв, але спочатку розсіє їх поміж всіма поганськими народами світу, тим народам на зло. Щоби ті народи побачили, як погано для них закінчиться оте їхнє невиконання Божого заповіту, оте богослужіння образам і бовванам. Бо, якби ці народи дотримувалися Божого заповіту, виконували всі заповіді і закони, то євреї нічого поганого їм зробити би не могли. Адже Господь пильнує і захищає кожну побожну людину. Євреї роблять дуже погано тим народам, які допускають безбожність: беззаконня, безкарність, лукавство… Оцього ні євреї, ні всі поганські народи, не хочуть бачити і чути. А це – ще один висновок.
    Ще через п’ять з половиною століть на землі в людському тілі народився Ісус Христос, щоби відновити Божий народ, щоби зібрати в одно всіх богопослушних юдеїв із євреїв та поганських народів також. Бо, за словами Господа, юдеєм є не той, хто народився від єврея, чи єврейки, а той, хто знає і виконує Божий заповіт. Тепер між євреями і поганськими народами Господь не робить жодної різниці.
    Після Себе Господь залишив на землі Свою Церкву: апостолів, їхніх учнів та всіх, хто повірив і отримав Святого Духа. Євреї люто переслідували їх і через два століття повністю відсторонили побожних людей від управління в Божих Церквах і самі очолили те керівництво. Тобто, все християнство почало служити так, як вирішать оті безбожні євреї.
    Пізніше оті безбожні євреї, із православної християнської конфесії, бачили, як княгиня Ольга та князь Володимир, при їхній допомозі, хрестили Україну. Скільки невинного народу при тому вони забили…
    До того часу українці служили всемогутньому Дажбогу, богу сонця Ярилу і небесній цариці Дані. При хрещені Русі їх назвали Богом Отцем, Ісусом Христом, Дівою Марією і наказали молитися до таких імен. Всі свята поганських богів залишилися, але їх назвали християнськими іменами, Божий заповіт, Божу науку, які вивчали в Христовій Церкві, замінили поганською Божою службою, Літургією, які пристосували до нової релігії. Фігуру сонця на тичці замінили хрестом, замість українських служителів богам прийшли єврейські священики і їхні ставленики. І на тому все хрещення закінчилося. Тобто, для євреїв українці так і залишилися поганським народом, який Божого заповіту не вивчає, не знає, не виконує і до правдивого живого Бога не має жодного відношення, а тому повинен служити для євреїв поживою і обслуговувати їхні забаганки. І гріху перед Богом за знищення українського народу не буде. Оце – ще один висновок для євреїв.
    Перед виборами такого не говорять і євреї такого не скажуть, бо українців зараз, кажуть правлячі євреї, – 42 мільйони чоловік, а євреїв вже 500 тисяч. Слід віддати належне євреям, ту справу, яку Бог їм поручив – покарати грамотних українців, яким доступна Біблія і які мають можливість вивчити Божий заповіт, але не вивчають його і не дотримуються, вони виконують добре. Але виконують без співчуття і милосердя та з великим лукавством. А ще – вони не навчають українців Божого заповіту, тож і їх очікує те саме.
    Зараз за світове панування між собою змагаються два єврейські клани: Любавичівські хасиди секти Хабад, які отримали владу в Україні (Коломойський, Рабінович, Зеленський,..), в Росії – (Путін, Жиріновський, Берл Лазар,..), в США (Трамп) і, – так звані, Соросята, які складають в США демократичну партію (Байден) і включають найбільших мільярдерів та мають свої філії в кожній державі світу. В Україні їх представляє Порошенко, Гройсман,..
    Якщо судити по висловлюваннях українців в соцмережах, на телебаченні,.. то вони, в основному, зайняті вибором, кому їм краще бути кріпаками: хабадникам, чи соросятам. Ніхто не ставить себе Божою людиною, частинкою Христової Церкви, представником нації, чи народу. Всі визнають себе безбожними кріпаками, бо побожні люди серед свого народу начальником єврея не поставлять. Бог заборонив, дав таку заповідь. А українці, в порушення цієї заповіді, поставили євреїв і тепер, перед Божим лицем в соцмережах, сперечаються між собою, хто з них проголосував за найкращого єврея? Який єврей найкращий?
    Звичайно, що є і багато інших аспектів при тому, але вже і так зрозуміло, що українці перед Богом і перед євреями є безбожниками (гоями, бидлом). І це вони демонструють кожного разу, коли голосують за євреїв. А тим дають право євреям всіма доступними для них способами збагачуватися за рахунок українців.
    Оті, вищеназвані євреї, кажуть правду, коли заявляють, що через безкарну, єврейську корупцію, Українська держава вже загинула і відродитися не зможе. Що для української молоді в Україні майбутнього немає. Їм краще іти в найми до сусідніх народів, щоби пізніше їхні діти там асимілювалися і жили між ними, як люди.
    Але і ті євреї не слухають Бога, а тому майбутнє уявляють собі не вірно. Господь попереджував, що на прикінці днів, на Близькому Сході зійдуться у вирішальному бою Північний цар (США і країни НАТО) та Південний цар (Росія, Іран, Сирія та всяка Близько-східна, проросійська шантрапа). Північний цар переможе, але після того почнуться дуже важкі часи для всього людства: загине багато держав. А для України це буде тим більшим горем, бо українці «приземляться біля розбитого корита» – без своєї держави, без засобів до існування, при страшному хаосі і насильстві.
    А тому, найкраще буде тим, хто став Христовим учнем, хто став юдеєм, хто знає і виконує Божий заповіт. Їм погані євреї разом із поганськими народами не є страшними, бо Ісус Христос їх забере до Себе і захистить.
    Сподіваюсь, що буде доречним тепер звернутися до українських вчителів. Шановні вчителі, ви хочете поваги, пошанування, гідної оплати, а чому ви самі не вивчаєте Божої науки, Нового заповіту і не навчаєте того своїх учнів? Адже Божий заповіт – основа, фундамент, для гідного життя людини і лише він забезпечує майбутнє людині, народу, державі. Без нього, як бачите, немає пошани, немає гідної зарплати, немає майбутнього України! І навіщо тоді така школа, як ваша?

    #264448 Відповісти
    Віктор Іванович Онищак
    Гість

    ПРО ЩО НЕ ДОГОВОРЮЄ С. ГЛУЗМАН
    Людина народжується, росте, ходить в школу, готує свою душу і тіло до вступу у вищий учбовий заклад. Всі критерії, за якими людину признають придатною для навчання, є описані заздалегідь і кожний може з ними ознайомитися. Найкращі поступають, а всі решта там не потрібні.
    Для чого потрібне навчання? Навчаються для того, щоби зайняти відповідну посаду і отримати більше засобів, предметів, для споживання в порівнянні з тими, хто не вчився. Пізніше, деякі люди, ще раз поступають на навчання за тим же принципом і отримують ще більші посади, і ще більше засобів до споживання. Потім вони виходять на пенсію, відходять і їхня історія закінчується.
    Закінчується історія, але не закінчується життя. Той, хто створив землю і всесвіт, створив людину, яка, назагал, виявилася непридатною для навчання в Божому Раю. А тому Він набирає, серед всіх живущих на землі людей, учнів для навчання. Він також заздалегідь описав всі критерії, за якими обирають на навчання, створив приймальну комісію, поставив вчителів серед людей, які навчають, допомагають поступити. Але ніхто не хоче туди поступати, ніхто до того вступу не готується.
    Тих Божих вчителів народи прогнали і поставили собі інших вчителів, які кажуть, що достатньо святкувати, ходити на «Божу службу», давати гроші «на церкву» і Бог нікуди не дінеться. Буде змушений прийняти всіх, бо Він – всемилостивий, і таке подібне.
    А коли підходять ті дні, що людина має вже відходити, тоді, кожний відчуває, що він не має що сказати приймальній комісії. Він не має поняття, а що там і як, і чому він там, де Адам з Євою були непридатні, є потрібний. Так, в нього є прохання: «Боженьку прийми», в нього є благі наміри цілувати розп’яття, цілувати образи, всіляко прислуговувати, але в нього немає поняття, а як то там, в кого і чого потібно навчатися. І не тільки навчатися, але і успішно закінчити навчання. Тоді, вже перед самою смертю, получається, що людина прожила життя даремно, вона не досягла своєї мети, свого щастя.
    Тож Ісус Христос, юдей, недаремно повчав всіх інших юдеїв: «Шукайте найперше Божого Царства, а все решта вам додасться». Українці, під проводом поганих євреїв, шукають всього, окрім Божого Царства і отримають в кінці те саме, що євреї. Бо юдеїв вони не слухали, не хотіли у них вчитися.

Перегляд 2 повідомлень - з 1 по 2 (всього 2)
Відповідь у темі: УКРАЇНА ОЧИМА ЮДЕЇВ
Ваша інформація: