СУТЬ БОЖОГО НАВЧАННЯ

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
  • Автор
    Записи
  • #267676 Відповісти
    Віктор Іванович Онищак
    Гість

    СУТЬ БОЖОГО НАВЧАННЯ
    Найпростіше це пояснити тим людям, які бачили радянський колгосп. Бо вони бачили, що в кожному колгоспі була отара овець, було стадо худоби і були вівці та худоба у людей. В колгоспі для отари ставили пастуха, сторожа, сторожових псів, а кожний господар свою худобину утримував так, як рахував за потрібне.
    І ось, щоби сільську вівцю взяти до отари, то її потрібно було навчити того порядку, який є в отарі, щоби оця вівця нічого там не порушувала, не створювала проблем, не перешкоджала отарі приносити дохід господарю,.. І, якщо сільська вівця не захоче вчитися отого порядку в отарі, а захоче розжалобити пастуха, сторожа, чи підкупити сторожових псів, щоби вони пропустили її в отару і їй це вдасться, то коли господар побачить в отарі цю вівцю, він її викине. Бо без встановленого порядку, коли «одне тягне до ліса, а друге – до біса», ніде і ніколи, нічого толкового зробити неможливо. Це всі розуміли, розуміють, окрім теперішніх християн.
    Ісус Христос порівнював народ із овечою отарою. Пояснював, що отарі потрібний порядок, потрібний пастух, потрібні вчителі отого порядку і, що інакшого Він не допустить. Що Він особисто буде приймати до отари кожну вівцю, бо Він – Цар великий, правдивий, справедливий,.. поставлений Богом. Що отой порядок, який існує в отарі, і порядок, за яким кожна вівця буде прийнята до отари, Він описав у Своєму заповіті. Вивчіть той заповіт, зробіть так і все буде ваше. І це всі старші люди розуміють.
    Господь попереджував, що, з часом, появляться фальшиві пастухи, які будуть пропонувати людям свій «пропуск» до отари. «Бо багато хто прийде в Ім’я Моє, і будуть казати, що це Я. Але за ними не йдіть!» – навчав Господь. Тобто, ніякі «святі», ніякі церкви, нікого до Божого Царства не допровадять, бо цього пильнує Сам Ісус Христос. А оце вже майже ніхто не хоче розуміти. На крайній випадок кажуть: «Так вони за це будуть відповідати!» Дійсно, і влада державна, і духовенство будуть за це відповідати, – так каже Господь. Але тим вівцям, яких викинуть із отари, чи до неї не допустять, від того легше не стане. А кожний із нас прагне потрапити до тієї Божої отари, бо зберегти своє життя можливо лише там.
    Ісус Христос нікому ніякого зла не вчинив, Він тільки лікував і рятував, навчав і підтримував, був ласкавим і привітним. То чому сучасні християни не хочуть звертатися прямо до Нього, так, як Він навчав, як Він просив, а шукають собі якогось святого посередника, заступника, сторожа? Дослідіть по Божому слову в Біблії, що це для Господа є огидним!
    Якщо Бог поставив Ісуса Христа «Головою Церкви», єдиним пастухом, щоби Він доглядав «і нікого не втратив», навчав і судив, то Він і є тим, до кого нам, в першу чергу, належить іти і звертатися. Але, спочатку, належить вияснити для себе все те, що Він казав, чого навчав, що є записано в Біблії, щоби Він не вигнав, як «паршиву вівцю», бо тоді вже ніхто не допоможе. Всього вам доброго!

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
Відповідь у темі: СУТЬ БОЖОГО НАВЧАННЯ
Ваша інформація: