Що каже Бог про одруження

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
  • Автор
    Записи
  • #259968 Відповісти
    Віктор Іванович Онищак
    Гість

    Що каже Бог про одруження
    Бог створив жінку для чоловіка, як помічницю і опонента, як половинку його тіла. Адже лише разом чоловік і жінка складають людське тіло. Але до певного віку хлопці і дівчата живуть окремо у своїх батьків і лише дорослими вирішують із ким їм об’єднатися. Оцей обряд об’єднання (одруження) двох половинок в одне тіло в різні часи відбувався по-різному. При тому є і певні Божі закони та постанови.
    Найперше, про що застерігає Господь, – не змішуйте чисте і нечисте разом. Тобто, хлопець може брати за жінку лише дівчину, яка не була занечищена іншими хлопцями і чоловіками, а жінка може виходити заміж лише за хлопця, який не занечистив своє тіло із іншими жінками. Бо ні таке подружжя, яке порушить цей закон, ні їхні діти не зможуть бути вподобані Богом і не зможуть покладати надію на Боже Царство на загальних підставах. Їм прийдеться проходити через випробування, які не під силу переважній більшості сучасних людей. Вдів і вдівців, які одружилися перший раз згідно із цим законом, це не стосується і вони можуть одружуватися. Ні влада державна, ні священики тут нічого не можуть зробити, чи поміняти, їм Бог цього не дозволяв.
    При Старому заповіті Бог дозволяв чоловіку мати багато жінок, а при Новому заповіті сказано: «Нехай кожний чоловік має свою жінку, і нехай кожна жінка має свого чоловіка».
    А як це забезпечити і хто за це відповідальний? Для початку, про це повинні знати всі батьки і діти. А в сім’ї за все відповідальний батько. Батько повинен погоджувати і одруження сина, і вихід заміж дочки. Коли діти роблять не за тим законом, то батько повинен їм заборонити. В Біблії є багато прикладів одруження, в яких, і батьки самостійно вибирали пару для своїх дітей, і коли батьки слухали побажання своїх дітей, і коли начальники, як нагороду за певний вчинок чоловіків, видавали їм за жінку своїх дочок. Головне, щоби вони були чистими і незайманими до одруження. І все це Бог сприймав, як належне, і їхні сім’ї були щасливі.
    А коли після одруження виявилося, що відбувся обман, що дівчина вже не була незайманою? – То привести її до дверей батьківського дому і вкаменувати та спалити її, – постановив Господь. У випадку, коли чоловік даремно наговорював на свою дружину, що вона не була дівчиною, то він зобов’язаний був сплатити батькові дівчини встановлений штраф і надалі не мав права розлучитися з нею. На це все є Божа постанова і всі можуть її прочитати у Біблії.
    За Старим заповітом батько мав право для свого сина купити дівчину і до одруження виховувати її у своїй сім’ї. Але після цього та дівчина набували права його дочки і коли син не захотів її брати за жінку, то її не можна було продати, а тільки відпустити.
    Якщо подружжя розлучилося не з причини перелюбу, то ніхто із них не може одружуватися з іншими, бо це буде перелюб перед Богом. З часом, якщо вони не мали стосунків з іншими особами, вони можуть знову зійтися і продовжити спільне життя. А якщо вони розлучилися і побралися з іншими, то вони не зможуть знову розлучитися і відновити свій перший шлюб, бо це буде огидою перед Богом. Огидою перед Богом є злучення двох осіб однієї статті, злучення людини з твариною, – такі в огні будуть спалені, – постановив Господь.
    А ще Бог попереджував, що останніми днями на землі дуже пошириться беззаконня, тобто, безбожність, бардак, як зараз в Україні. А тому ця постанова більше стосується юдеїв і таких законопослушних народів як німці, австрійці, чехи. А суть її у тому, що не беріть пару для ваших дітей із тих народів, які розвели у себе беззаконня, бо вони навчать того беззаконня та безбожності і ваших дітей.
    Є ще і така Божа постанова: «Коли хто помре, не мавши дітей, то нехай його брат візьме вдову його, – і відновить насіння для брата свого». І «Нехай буде у всіх чесний шлюб та ложе непорочне, а блудників та перелюбників судитиме Бог».
    В зв’язку із попереднім Божим попередженням про беззаконня, коли побожним людям на землі жити буде надзвичайно важко, Господь кожному із нас радить найперше перейматися пошуком власної стежки до Божого Царства. Одруження, при тому, буде перешкодою, бо одружений чоловік найперше мусить дбати про сім’ю, а одружена жіка – про чоловіка. А тому, хто зможе прожити без пролежної статі і не грішити, то краще йому не одружуватися. Але краще одружитися, ніж займатися перелюбом. «Тому й той, хто віддає свою дівчину заміж, добре робить, а хто не віддає – робить краще», – записав апостол Павло Божу постанову. І ще апостол Павло писав, що як чоловік обирає свою дружину, так само Ісус Христос обирає людей до Свого Царства. І напевно, що при тому Господь оцінює подружнє життя кожного, бо Боже Царство це – дуже велика сім’я. Хто не слухався Божих постанов і законів, хто занечистився лукавством диявола і не подбав про очищення від порушень Закону у час земного життя, того не зможуть Анголи взяти до Бога, щоби вони і Його не занечистили. Вони будуть спалені в озері, що горить огнем і сіркою.
    Як висновок для старших осіб: треба дбати не про гроші, не про маєтки, не про престижні авто для дітей і внуків, а про пошук знаннь Божої науки для себе, бо без знань людина не очиститься від гріхів і до Божого Царства таких не візьмуть. Не візьмуть бідних при відсутності знань, бо зараз навіть кожний бідний є грамотним, і кожний може придбати Білію, і при бажанні вивчити то, чого навчав Ісус Христос, який, щоби розказати це нам, перетерпів і знущання, і муки, і смерть. Не візьмуть тим більше і багатих, бо, щоби набути земне багатство в супереч Закону, їм вистачило і розуму, і бажання, і зусиль, і часу, а щоби потурбуватися про Боже Царство для себе – ні. Бога ніхто не обдурить.
    Книги Біблії
    1. Буття 3,12; 4,19; 6,2; 11,29; 21,21; гл.24; 26,7; 26,34; 28,1-3; 28,6-9; гл.29; 34,1-17; гл.38; 41,44-45.
    2. Вихід 21,7-11; 22,15-16.
    3. Числа 36,6.
    4. Повторення Закону 24,1-4.
    5. Ісуса Навина 15,16.
    6. Суддів 14,1-2; 14,10; 15,2.
    7. Перша Самуїлова 17,25; 26,40.
    8. Друга Самуїлова 13,5-21.
    9. Друга Царів 2,17; 11,19.
    10. Друга Хронік 11,22-23; 24,2-3.
    11. Ездри 9,12.
    12. Євангелія від Матвія 19,3-12; 22,23-28.
    13. Євангелія віл Марка 10,1-12.
    14. Євангелія від Луки 16,18.
    15. Послання апостола Павла: До Коринтян (перше) 7,35-38.
    16. До євреїв 13,4.

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
Відповідь у темі: Що каже Бог про одруження
Ваша інформація: