І ЩЕ РАЗ ПРО БОЖИЙ НАРОД

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
  • Автор
    Записи
  • #267842 Відповісти
    Віктор Іванович Онищак
    Гість

    І ЩЕ ТРОХИ ПРО БОЖИЙ НАРОД
    Більше 3800 років тому назад, коли помирав патріарх єврейського народу, Яків, то він позвав всіх своїх 12 синів і розказав їм, якими будуть їхні нащадки перед другим приходом Ісуса Христа на землю. Це є описано в Біблії, в останній главі книги Буття.
    Згідно до того пророцтва, нащадки Юди, Йосипа, Веніямина, в якійсь мірі, нащадки Іссахара, будуть побожними, будуть старатися жити згідно до Божого заповіту. Нащадки всіх інших синів будуть хижаками. Тобто, вони будуть жити за рахунок грабежу інших народів. Постарайтеся зрозуміти, про що тут йдеться, бо сам патріарх єврейського народу про це казав.
    Через 400 років після того пророцтва, коли Господь вибрав Мойсея, щоби вивести євреїв із Єгипту, то цей Мойсей молив Бога, щоби Він вирізнив євреїв між всіма іншими народами і євреї стали більшими, мудрішими, чи важливішими від всіх народів. І Господь його послухав та й це вчинив. А коли помирав Мойсей, то він також пророкував про долю кожного коліна єврейського народу, розказав, якими будуть їхні нащадки (5М, гл, 33). Наприклад: «Благословенний, хто Гада розширює! Він ліг, як левиця, і жере рам’я і череп. Забезпечив він частку для себе, бо там частка прихована від Праводавця,..» Тобто, Мойсей також пророкував, що частина євреїв буде жити за рахунок грабежу і вбивства інших народів. Більше того, це станеться від Бога.
    А якщо порівняти ці два пророцтва, то, складається враження, що Мойсей благословляв і бажав, щоби серед євреїв було більше «хижаків». А Господь дає пояснення цього: євреї були зобов’язані винищити всі сім поганських народів, землю яких вони звільняли для свого поселення. Та й винищити не просто так, як вдасться, а Господь вимагав винищити так, щоби не залишити їхнього насіння. Бо якщо їхнє насіння залишиться, то вони, як самі покинули Божий заповіт, так і євреїв зваблять, щоби і вони його покинули. А тому були потрібні євреї-хижаки.
    Ще пізніше, близько 400 років після цих подій, коли євреї не виконали Божу заповідь про винищення поганських народів, і на Обіцяній землі вони вже відкинули Боже Царство, і забажали самі собі вибирати царя серед людей, як оті поганські народи, Господь розділив єврейський народ на дві ворогуючі між собою держави. Одна держава так і залишила собі назву Ізраїль, а друга була названа Юдея. В одній державі були зібрані племена «хижаків», а в другій – плем’я Юди, Веніямина, частково Левія і Йосипа, які прагнули жити за Божим заповітом. Спочатку, за безбожність, Господь викинув із Обіцяної землі Ізраїля. При тому Юдея трохи зміцнила свою віру, але втримати її серед поганських народів, також, не зуміла. Трохи більше, ніж за сотню років, Юдею завоював вавилонський цар Навуходоносор. А, щоби знову навернути юдеїв до Бога, перший раз на землю приходив в людському тілі Ісус Христос. Правда, що є там щось подібне, як між назвами Русь, Київська Русь, Росія, Україна? Але не це нам цікаво зараз.
    Оті євреї, яких Господь викинув із Обіцяної землі, залишилися лукавішими, згуртованішими, могутнішими, хитрішими за всі поганські народи і залишилися «хижаками». Вони захопили державну владу всіх народів світу, захопили керівництво християнських конфесій і релігій та й роблять все можливе, щоби не дати поганським народам можливість вивчити і зрозуміти Бога, зрозуміти Його заповіт, щоби ті, інші народи, не долучилися до юдеїв і не ввійшли до Божого Царства. Тобто, Бог розділив єврейський народ на дві частини, на дві держави. Одна частина хоче бути хижаками, хоче жити за рахунок пограбування інших, поганських народів і не визнає Ісуса Христа за Спасителя людства та й продовжує своє хижацьке існування. Друга частина єврейського народу, нащадки Юди та й деяких інших колін, від роду якого тілом походить Ісус Христос, визнають Його за свого Спасителя і стараються навчити всі поганські народи Божої науки, щоби і вони долучилися до Божого Царства.
    Ото і є найстрашніше для всіх поганських народів, бо вони цього не розрізняють, бо їм більше подобається лукавство євреїв-хижаків та й ідолопоклонство. І все це сталося їм від Бога по причині, що в історії людства народи весь час відверталися від Господа і йшли за ідолами.
    Але не треба думати, що Бог залишив поганські народи на вимирання, на «поїдання» їх євреями-хижаками. Господь і про них подбав, і дав їм Новий заповіт, і дав їм грамотність. Тепер вони самі можуть все вивчити. І не потрібно виясняти, з якого коліна Ізраїля походить котрий хижак. Ви, як заповів Господь, не ставте їх начальниками в своєму народі. Бо, якщо ви їх поставите, то вони знищать ваш народ, – так пишуть юдеї, Божі пророки. І нічого ви тут не вдієте. Євреї-хижаки готові пограбувати і винищити всі безбожні народи. Оце ми зараз і спостерігаємо на своїй землі. Якщо хтось із українців надіється, що наші чоловіки переможуть московського агресора, повернуться і наведуть порядок скрізь, на місцях то, як бачите, воно не має під собою жодних підстав і такого бути не може.
    Отож, слухаймося Бога Отця, Його заповіту і ніхто, нічого поганого нам не вчинить! Інакше українська держава є приреченою на винищення її «хижаками»! Що ми і спостерігаємо зараз. Всього вам доброго!

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
Відповідь у темі: І ЩЕ РАЗ ПРО БОЖИЙ НАРОД
Ваша інформація: