"Ми повинні рухатися вперед!"?

Головна Форуми Християнський форум Святе Письмо (Біблія) "Ми повинні рухатися вперед!"?

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
  • Автор
    Записи
  • #264332 Відповісти
    Віктор Іванович Онищак
    Гість

    «МИ ПОВИННІ РУХАТИСЯ ВПЕРЕД!»?
    Такі гасла проголошують всі політики, всі священики незалежно від конфесії, всі науковці (доценти з кандидатами), всі експерти… Весь люд до того так звик, що і слухати не хоче тих, хто скаже щось протилежне. Але хто тут має рацію?
    Уявіть собі, що ми живемо в час до потопу. І ті, хто кличе рухатися вперед, ще й рухатися скоріше, фактично закликають нас скоріше дійти до потопу і загинути в ньому. А нам воно треба? А може ми хочемо в мирі і спокої прожити своє земне життя? І так воно є краще.
    Добре. Пережили потоп і знову нас кличуть рухатися вперед. А попереду великий, смертельний землетрус, при якому Бог розділяє суцільну землю на континенти. Мало хто вижив при ньому. Але життя продовжилося і знову кличуть рухатися вперед, бо треба бути прогресивними, такими, як люди в Содомі, Гоморі, Адмі і Цевоїмі. Знаєте? Не всі люди і тоді загинули, але Бог каже, як згоріли мешканці тих міст, так будуть горіти наприкінці днів всі решта прогресивних людей і мало хто залишиться при житті.
    І ось тут виникає оте запитання: А кому це потрібно вже рухатися вперед? – Політикам? Священикам? Чи і нам разом з ними? Так, коли на землю другий раз прийде Ісус Христос, то вони живцем будуть вкинуті в озеро, що горить вогнем і сіркою за те, що вони накоїли (Об’явлення гл.19, 20). А куди потраплять всі ті, хто за ними біг вперед? Вони встигнуть загальмувати перед отим озером? Чи не зможуть?
    А чому так? Чому ми всі собі робимо смертельну шкоду? З чого це все починається? – Це все починається з того, що ми не вивчаємо свого Бога, ми не маємо уяви який Він є, як Він виглядає, хто ми є в Ньому і що нам в Ньому треба? Адже всі ми знаходимося не з боку, не зі заду, не спереду, а в самому Бозі.
    Перед нами ставлять якийсь образ людини, чи фігуру розп’яття людини, кажуть, що це Бог і закликають бігти вперед. Але, якщо ми всі ходимо в Бозі, то як іти вперед? Із Бога ми вийти не можемо по одній простій, наступній причині.
    Так ось, весь Всесвіт створений в Бозі, Божим розумом і Божою силою. А в Біблії записано, що після закінчення Всесвіту в любому напрямку, дальше є вода. Тобто виходиь, що Бог існує посеред води, який в Собі, в середині Себе, створив Всесвіт і Землю. «Земля із води водою Божим словом зложена», – писав апостол Петро. На землі Господь створив все, що ми маємо, і нас, людей. Поза Богом нічого не має, там є тільки вода. Бог створив все не просто так, хаотично, а поміж двома великими Князями: один Князь творить, а дугий – йому опонує. Отой другий князь, як написано, «в правді не встояв і став дияволом і сатаною».
    Чому Бог таке допустив? – Зараз нам Він відповіді не дасть, але людським розумом можна збагнути таке: Богу потрібні стійкі, тверді, випробувані люди, які не будуть робити в Раю так, як Адам. Не будуть робити і вашим, і нашим. А щоби людей випробувати, їх потрібно провокувати на різні авантюри, на порушення Божого заповіту. Для того і був створений отой другий князь. А перший Князь, який і створив людей, спочатку людям все пояснив, (дав Заповіт Ною, потім Аврааму, потім Мойсею), потім у людському тілі знову все повторив, пройшов всі випробування другого князя, витерпів знущання і смерть від людей і тепер, при Новому заповіті, хоче допомагати кожній людині пройти всі випробуваня сатани Своєю енергією, Своєю силою. Але людям це не потрібно, не потрібний Божий заповіт, вони знову біжать вперед.
    Іншими словами можна сказати так, що у всій Божій енергії і силі Всесвіту, Він допустив, що заради випробування людей, невелика частина Його енергії (Святого Духа) зіпсується і її потрібно буде знищии в озері, що горить вогнем і сіркою. А ті люди, які гідно пройдуть випробування земним життям і не занечистяться духом сатани й надалі житимуть в Бозі. Зараз все є у волі кожної людини. Кому куди потрібно: кому – залишатися у Бозі і показати Йому свою вірність так, як сказано в Його заповіті, а кому рухатися вперед із сатаною і його прислужниками в оте озеро, що горить вогнем і сіркою. В Біблії, у пророків, не один раз є написано: «Верніться, діти невірні до Бога, і Він вернеться до вас!» Але сучасним людям потрібно бігти вперед, потрібно багато грошей і часу на Бога не вистачає. Бога вони будуть слухати потім, коли, нарешті, добіжать. До озера.
    Правда, ви такого не чули? Вам так приємно було під проводом влади і духовенства іти хором вперед, поки не виявилось, що попереду лише озеро, яке горить вогем і сіркою. А Бог є тут, з нами і до Нього треба повертатися. Отож, не надійтеся на інших людей, а старайтеся самі зрозуміти Бога через Його слово в Біблії. В Біблії, а не в греко-католицькому Святому Писанні, в якому, в додачу до книг Біблії, добавлено багато книг від лукавого. В інтернеті зараз є багато перекладів Біблії на українську мову. Всі бажаючі можуть їх порівнювати і знайти правдивий переклад.

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
Відповідь у темі: "Ми повинні рухатися вперед!"?
Ваша інформація: