І знову ті самі "граблі!"

Перегляд 3 повідомлень - з 1 по 3 (всього 3)
  • Автор
    Записи
  • #262594 Відповісти
    Віктор Іванович Онищак
    Гість

    І знову ті самі «граблі»!
    Старше покоління пам’ятає, як ми 70 років будували «світле майбутнє». А коли та будівля «завалилася», СРСР розпався, то всі ми, в новоствореній Україні, дружно вирушили «в Європу». І вже майже 30 років крокуємо по цій дорозі. Сусідні народи з нас насміхаються, бо ми, з третьої економіки Європи, великої військової потуги, стали найбіднішою і найслабшою державою. А тому вимагають від нас повернути їм території, повернути майно, вимагають виконувати забаганки представників їхніх національностей, відправити найрозумніших до них на роботу, і ще багато іншого.
    Головне при тому всьому є те, що ми як не знали, як потрібно будувати державу, так і не знаємо. Як не вивчали Ісуса Христа, який казав, що даремно будують будівничі місто, чи державу, якщо Бог її не будує, так і знати того не хочемо. Бо Господь заповів, що у вас буде один Бог, одна віра (одна церква), одна мова, один закон (Божий закон), один порядок для всіх,.. а ми все це відкинули і розвели повний бардак.
    Як тією «будовою» (голодомором, терором) керували, прислані нам, на гроші зібрані євреями Німеччини та США, євреї – Ульянов (Ленін), Троцький, Сталін, Бухарін, Луначарський,… а допомагали їм «передові, свідомі, прогресивні патріоти-українці», так і тепер керують нами, на дорозі в Європу, євреї Коломойський, Новинський, Порошенко, Зеленський, Гройсман, Рабінович,… і допомагають їм «передові, прогресивні, націоналістичні, разом «с националистическими», патріоти». Скоро до того грона керівників, ми добавимо ще новообраних євреїв-депутатів Верховної Ради та їх прислужників – українців. І як розвалилася будівля «світлого майбутнього», так і тим разом оті керівники нас приведуть до задниці Європи. Вони (влада) отримали своє і тоді, і тепер. А народ для них – бидло (гої), чого його шкодувати? Шкода лише, що оте «бидло» бігає голосувати, чим дає право всім безбожним злочинцям у владі безкарно робити все, що їм захочеться і руйнувати українську державу.
    А тому зараз, перш, ніж бігти голосувати за депутатів, за їхні партії, порівняйте те, що вони вам пропонують, із тим, що казав Господь і робіть висновки. А Він казав, що найперш потрібно встановити у державі певний адміністративний устрій. Не так, як у нас, не так, як у інших державах, а так, як Бог постановив (в Нього воно конкретно вказано). Казав, що не можна створювати партії, бо вони ведуть народ до занепаду і погибелі. Казав, що не можна начальниками в українському народі ставити чужинців – людей інших національностей, які проживають в Україні і тим більше – євреїв.
    Це дасть можливість встановити у тих Божих адміністративних одиницях і в цілій державі Божу владу. Ту владу, яка була на початку і яка буде у Божому Царстві, що прийде. Бо зараз на землі діє влада сатани, а Бог це допустив і терпить, – про це, у свій час, також, казав Ісус Христос.
    А коли буде встановлена Божа влада, тоді керівник, чи голова держави, зможе розігнати все існуюче, сучасне духовенство, як колись у Ізраїлі це робили пророк Ілля, царі Єгу, Йосія. А після того, поставити Божих священиків, які будуть служити Богу, а не патріархам, конфесіям, релігіям, масонам,..
    І будете пильнувати, будете гнатися за тим, – казав Господь, – щоби всі закони у вас виконувалися. Бо це є найголовніше. І лише тоді, Бог буде будувати і захищати Україну. І не потрібно буде Його молити про це, бо Ісус Христос вчив, що Бог знає про всі наші потреби, ще до того, як ми збираємося Його про це просити і звелів: «Шукайте найперш Божого Царства, а все це вам додасться».
    Та, подумайте самі, коли українці не хочуть шукати Божого Царства, тобто, не слухають Божих заповідей і законів, не виконують їх, то що Бог відповість їм на їхні молитви-прохання? – Він їх просто не слухає.
    А що українцям дадуть новостворені патріархати, томоси? Адже їх створюють замість Божої Церкви, яка створена Ісусом Христом і до неї нічого добавляти не можна? – Дадуть нові покарання.
    А коли українці свідомо відкидають Христове Царство і замість нього собі вибирають царями, законодавцями людей та ще до того, Богом засуджених, євреїв? – То буде те погане, що ми маємо і, з часом, воно ще буде погіршуватися і так, аж до повного винищення українців.
    Іншими словами, в Україні зараз немає необхідної кількості знаючих людей, які могли би зробити все по-Божому, бо про це постаралися євреї із українського Міністерства освіти і християнських конфесій. Окрім того, євреї перебрали до своїх рук все багатсво України, її гроші і владу. А враховуючи Господні слова, який казав, що прийде на землю другий раз, щоби палити її та карати її мешканців за те, що вони накоїли, враховуючи продажність українців, їхнє грошолюбство і всяке таке інше, то – виганяти євреїв із влади треба, а боротися з євреями зі зброєю зараз немає смислу і Бог за таке покарає.
    Врятуватися і увійти до Божого Царства зможе лише кожний окремо, хто дотримується Божого заповіту і не бере участі у справах сатани, коли той наділяє владою, посадами, славою, вірних йому людей. Хто не служить тим євреям, яких Бог засудив до знищення. Хто не заплямував себе огидами сучасного світу. А Ісус Христос заплатить євреям сповна. Він їх знищить, як і обіцяв.

    #263317 Відповісти
    Віктор Іванович Онищак
    Гість

    «Небесна Сотня», Герої-Захисники і Коронавірус
    Для початку кілька історичних фактів: після потопу Бог поблагословив родину Ноя, склав із нею заповіт, але встановлювати Боже Царство на землі та родина не захотіла. Через 120 років після потопу нащадки Ноя зібралися, щоби побудувати Вавилонську вежу. По тій причині Бог дав кожному народу свою мову, розділив суцільну землю на континенти, щоби народи не сходилися разом, не розуміли один одного і не домовлялися. Ще через 200 років народився Аврам, з яким Господь уклав заповіт і розмножив на Свій Божий народ. А ще через 800 років Господь позвав Мойсея і його брата Аарона, щоби вони запровадили Божий народ із Єгипту на Обіцяну землю і встановили там Боже Царство на землі. Вони Боже Царство запровадили, яке проіснувало 450 років. Першим керівником народу у ньому був Мойсей, а 12-им і останнім – Самуїл.
    Боже Царство на землі є потрібне для того, щоби народ побачив і зрозумів, що це таке, які там порядки, для чого воно встановлюється і навчився жити в ньому. Хто це все здолає, то після того, як він покине своє земне тіло (помре), його переведуть до Небесного Божого Царства, подібного до земного своєю структурою, до Авраама і інших прабатьків Божого народу, до Мойсея і його помічників, до пророків і апостолів, про що всі мріють і хочуть туди потрапити. А того, хто не навчився жити в земному Божому Царстві, не навчився його законів, заповідей, постанов і не знає, що це таке, до Небесного не візьмуть, бо він буде там робити так, як Адам з Євою, яких Бог викинув із Свого Царства.
    Чи хотів народ іти за Мойсеєм до Божого Царства? – Ні не хотів. Згадайте бунт Корея проти Мойсея, інші бунти і нарікання. Згадайте, що робили євреї після смерті кожного Божого керівника, а, зрештою, вони відкинули Боже Царство і обрали собі царя, як всі поганські народи. Згадайте, як вони переслідували і вбивали Божих пророків, яких Господь посилав до Свого народу, щоби повернути його до Божого Царства. Як познущалися і вбили Спасителя нашого, повісивши Його на хресті.
    Народ, як і Адам з Євою, послухався сатану. Народ хотів земель, маєтків, багатства, слави… Народ рахував, що хто має більше багатства, більше слуг, більше влади, хто є більшим зараз на землі, той буде більшим і в Небесному Царстві.
    Але родину Корея за бунт проти Мойсея Бог зкинув живими до пекла – під ними розступилася земля і їх поглинула, а всіх решту – 250 керівників бунту, Бог вбив вогнем. Зараз, за Новим заповітом, встановлена Ісусом Христом така постанова: «А тих ворогів Моїх, які не хотіли, щоб царював я над ними, приведіти сюди, – і на очах моїх їх повбивайте». (Лк.19; 27). («Не хотіли, щоби царював я над ними» – не хотіли Божого Царства на землі, обирали собі демократичну владу в царстві сатани. Адже вся влада на землі передана Богом власне йому. І зараз сатана є царем землі).
    Тобто, іншого, такого простого і зрозумілого для всіх, шляху до Небесного Божого Царства, як через земне Боже Царство, у Бога не існує. Хто вивчить, хто зрозуміє, хто підкориться і привчиться жити в Божому Царстві на землі зараз, той позакінченні земного життя буде взятий Анголами до Небесного Царства. Всі решта, які того не навчаться і не зрозуміють, які того не хочуть, яким потрібні маєтки і гроші, багатсво і влада, які вже є великими на землі або за це змагаються, туди не потраплять. Для них приготоване пекло. Щоби кожна людина могла уберегтися від спокус сатани, пройти вірно випробування земним життям, Господь дав Свій заповіт. Хто його виконає, той випробування пройшов. Але «мало таких», які це зуміють.
    А тепер попробуймо оцінити те, що ми робимо. Що робить влада державна і священики зараз. Оцінити кожний для себе, бо Бог не посилав нікого із людей, щоби він судив інших, а думати повинні всі. Отож, що це був за «Майдан гідності» і чиєї гідності? Нащадки бунтівного єврейського насіння Корея, яке Бог вигнав із Обіцяної землі і розселив на Україні, через безбожність українців опанували тут всю державну владу, розікрали, розграбували Україну, а народ змусили виїжджати на заробітки. Як і для християн, так і для себе євреї створили багато конфесій, кожна із яких змагається за владу, щоби мати найбільший доступ до багатств України.
    В 2013 році, коли при владі були євреї однієї конфесії, євреї іншої конфесії, побачивши велике невдоволення більшості народу, слабкість влади, завезли на Майдан намети, паливо, продукти, секонд-хенд, організували внутрішню службу майдану і український народ повалив на протест. Чи протестував народ за правду, за справедливість, за законний порядок, за встановлення Божого Царства? – Ні! Народ хотів багатого і ситого життя, яке є в Західних державах, хотів рівномірного розподілу між всіма тих благ, які надає сатана.
    Але, коли влада, на чолі з Януковичем, задовільнила всі вимоги протестуючих, дозволила сформувати їхній уряд і після цього належало розходитися, то, як вияснили на одній із передач на телеканалі Ньюсван, протестуючі євреї організували розстріли на майдані. А після цього вони і прибрали всю владу до своїх рук. Тут постає питання: а яке відношення до Божого Царства мали ті люди, які загинули на Майдані? Ота «Небесна сотня»? – Ніякого! Вони спочатку відкинули Христове царювання, (Боже Царство), бо ходили голосувати за владу Януковича. Потім разом із євреями вийшли протестувати проти, ними ж обраної влади, і при тому загинули.
    Подумайте самі, як би ви вчинили будучи на місці Господа? Уявіть собі, що ви є на Його місці і, як Він, маєте опонента-противника сатану, такого же знаючого і такого же сильного, і який вам каже: «Ота ваша затія із землею і поселеними людьми на ній, щоби приготувати їх для Небесного Божого Царства, в якому ви хочете навчити людей всіх тих знань, які ви маєте, наділити їх такою великою силою, яку ви маєте, щоби кожен із них став частинкою Бога і служив Богу-Отцеві так, як ви – не вдасться.
    Ви сказали народу, що дасте йому всі необхідні, справедливі закони, що самі поставите найбільших начальників, бо лише ви знаєте, що думає кожна людина, а всі решта того не знають і, по тій причині, вибрати вірних начальників собі ніколи не зможуть. Всіх менших начальників призначать ті, вибрані вами, найбільші начальники. Тоді буде влада керувати із знанням і вмінням, всі будуть мати мир, достаток, добре здоров’я, спокій. Всі впевнено пройдуть земне випробування і перейдуть до Небесного Царства.
    А я тим людям буду роздавати землі, маєтки, гроші, багатства, владу, славу і вони будуть служити мені, а не вам. Ту владу, яку ви їм поставите, вони проженуть і будуть обирати туди тих людей, яких я вкажу. Ваші закони і заповіді вони полишать і будуть встановлювати собі такі закони, які я вкажу. Ваших священиків вони проженуть і будуть ставити собі тих священиків, яких я вкажу. Які будуть переслідувати і вбивати всіх ваших посланців-пророків до них. Навіть, коли ви самі захочете прийти до них в людському обличчі, щоби навчити їх і просвітити, то вони і вас зневажать і вб’ють. А потім придумають собі свого Христа-Спасителя: православного, католицького, протестантського… І буде тих христів стільки, скільки є міст у їхнім краї.
    Вони будуть воювати між собою за багатства і землі, будуть вбивати один одного, морити голодом і епідеміями хвороб,… І в кінці вони так спустошать і загадять вашу землю, що жити на ній праведним людям стане неможливо…»
    І ось ви дивитеся на Україну. На той народ, що відкинув ваше слово, потоптав ту жертву вашу на хресті. Ви сказали: «У вас буде один Бог, одна віра, одна церква, один закон і порядок для всіх…», а вони, по слову сатани, запровадили собі православних, католицьких, протестантських христів та їхні церкви. Запровадили всі релігії світу та їм служать. Запроваджувати Боже Царство на землі, український народ не буде, бо це складно і потребує багато часу, а він собі дасть раду і при царстві сатани. А потім, коли Бог знищить сатану, то він хоче перейти відразу до Небесного Царства. І не розуміють українці, що коли Бог знищить сатану, то знищить і тих, хто його слухав, хто йому служив.
    Для свого бога зараз український народ запровадив богослужіння, співи, красиві молитви, свята. Це ж, на думку українців, набагато краще для Бога, ніж коли б кожний сидів над Заповітом, вивчав його, мучився, роздумував та ще й переживав за те, що зробив в порушення того Заповіту. А то, ще може би прийшлося відшкодовувати комусь нанесені збитки?… А цього українцям не хочеться.
    Але через це ніхто не знає, що буде з нами в майбутньому, до чого ми дійдемо у своєму беззаконні і як нас за це буде Бог карати війною, голодом, епідеміями хвороб,… Господь про все розказав, а українці того знати не хочуть і рахують, що, коли вони того не знають, то їх це не стосується. Їх це обмине.
    Чи терпіли би ви так довго таку безбожність, як терпить Господь? Чи не сказали би ви: а навіщо мені такі потрібні? Нехай вони долучаться до побитих у бунті Корея, щоби мої очі більше такого не бачили?

    #264965 Відповісти
    Віктор Іванович Онищак
    Гість

    ЯКЩО БАГАТО РАЗІВ КАЗАТИ ПРО ГРАБЛІ, ТО, МОЖЕ, ПЕРЕСТАНУТЬ НА НИХ НАСТУПАТИ?
    Так ось, Бог створив людей не для того, щоби мучити їх важкою працею, хворобами, війнами, голодом,… Бог створив людей, щоби вони разом із Анголами продовжили творіння всесвіту і для того творіння необхідна певна кількість людей. Якщо Анголів Ісус Христос створював кожного окремо, то люди народжуються і потрібен час, щоби необхідна кількість людей народилася. При тому, диявол спокусив Єву і від неї пішло потомство, яке не має наміру виконувати Божий задум, а хоче лише отримати задоволення від земного життя.
    Тому Господь і дав Свій заповіт, щоби всі люди, які народилися, навчалися і виховувалися таким чином, щоби всіх їх можна було забрати до Бога, щоби вони не зробили так, як Адам з Євою. Тобто, сучасна земля і люди на ній не повинні жити довго. Господь набирає потрібну кількість людей і все припиняється. Все логічно, так любий господар робить. Але і диявол зумів спокусити не тільки Єву. Його спокусі піддалося все людство: священики не навчають Божої науки, влада не дотримується Божого порядку, школа навчає демонських наук, євреї – колись Божий народ, стали головними слугами диявола і зводять людей через владу і релігії,…
    В Божому заповіті сказано, якщо народ (кожний народ на землі), буде строго дотримуватися заповідей, законів і постанов, то на цей народ ніколи, ніхто не нападе з війною, всі будуть мати достаток, здоров’я, спокій,.. А якщо народ буде порушувати заповіт, то, щоби це припинити і навернути народ до Бога (заповідей, законів і постанов), Господь пошле на нього війну. А якщо це не допоможе, то пошле голод, моровицю і так аж до повного винищення такого народу.
    Хто винуватий в тому, що народ відвернувся від Бога? – Влада і духовенство. Вони першим порушують Божий заповіт. Хто закликає народ любити і захищати свою землю? – Влада і духовенство, бо коли прийдуть нові пани, то вони позбавлять їх панування над народом. А простому народу, що одні пани є паразитами, що інші будуть такими.
    Приклади: книга пророка Йони. Ніневійський народ почав порушувати Божий заповіт і так розгнівив Господа, що Він вирішив знищити Ніневію. Але перед тим, послав до народу пророка Йону. Ніневійський цар злякався слів пророка, оголосив піст, оголосив вивчення Заповіту і заприсяг народ надалі строго його дотримуватися. Бог змилостивися і відвернув війну. Ніхто не загинув, ніхто не пострадав.
    СРСР. Німеччина напала на Радянський Союз. Єврейське керівництво Союзу видало звернення до народу: «Вставай страна огромная, вставай на смертный бой…» В результаті, загинуло біля 75 мільйонів людей, а скільки було покалічено, скільки засуджено, скільки переселено,.. – одному Богу відомо. І хто сьогодні здатний довести, що перемога у війні СРСР для України є краще, від перемоги Німеччини?
    А як в Божих очах виглядають ті люди, які вихваляють захисників батьківщини від ворога, якого Бог послав з війною, щоби навернути народ до Себе, щоби зберегти його від загибелі, а ті герої-захисники цьому перешкоджають? А як виглядають волонтери? І що Бог з ними зробить в кінці цього віку?
    Зрозуміло, що євреї із Міністерства Освіти склали шкільну програму навчання таким чином, щоби українці та й інші народи ніколи не дійшли до розуміння Божої науки. Ще апостол Павло писав, що духовенство буде служити дияволу, а не Богу та й Ісус Хритстос про це казав. Зрозуміло, що Бог хоче зберегти кожну людину і змагається за неї. Але, якщо хтось не хоче прислухатися до здорового глузду, прислухатися до Бога, то йому можна тільки поспівчувати і відправити захисником Батьківщини. Чи ви маєте інший варіант повернення до Раю, щоби при тому не наступити на диявольські граблі? – Отож, майте страх перед Богом!

Перегляд 3 повідомлень - з 1 по 3 (всього 3)
Відповідь у темі: Відповідь #263317 на І знову ті самі "граблі!"
Ваша інформація: