Головна / Варте уваги / Розарій. Марія Сімма і душі з чистилища

Розарій. Марія Сімма і душі з чистилища

“Марія Сімма живе в Австрії. Ось уже п’ятдесят років завдяки її особливому Божому дару, який є знаком в історії церкви, її відвідують душі, які знаходяться в чистилищі. Про що говорять ці душі? Попереджають, просять про молитви і кажуть про свої нестерпні, жахливі страждання, які зменшуються радісним очікуванням і правдою, що рано чи пізно вони прокинуться в Божих обіймах. Повідомляють людям на землі про величезну владу, за допомогою якої вони можуть полегшити страждання померлим і покійним і в цей самий час отримати полегшення і безліч духовного добра в цьому житті і в житті після смерті.”

О. Маттео Ла Груа, ОФМ, богослов.

Частина інтерв’ю, проведеного журналістом Ніком Ельцем з австрійською містичкою Марією Сіммою про чистилище та душі, які там страждають.

Що пані думає про молитву розарію?

Це дуже важлива молитва. Розарій має силу зцілення, є чудовим джерелом миру, особливо в родинах, які разом його відмовляють. З цієї ж причини сатана так ненавидить Розарій.

Історія, яку зараз розкажу відбулася 16 грудня 1964 року. Ви зрозумієте, чому в цьому випадку я пам’ятаю точну дату. Того дня, коли я повернулася додому втомлена  і побачила купу нової кореспонденції, я сказала собі, що швидко перегляну листи, але відповім лише на два найкрасивіших. Тому вибрала два і розпізнала, що в обох випадках сім’ям потрібен спільний Розарій, що відмовляння його усунуло б ті труднощі, які були частиною цих конкретних сімей.

Сівши без зволікань, витягнувши свій портфель з канцелярськими приладдями, розмістила його в центрі цього столу, відкрила і дістала два аркуші паперу і два конверти. За звичкою, я почала писати адреси на конвертах до написання листів.

Раптом свистячий звук дійшов до моїх вух, і я побачила сатану, що стояв там праворуч, він з’явився у вигляді красивого пристойного 30-річного чоловіка і дивився на мене з сильним гнівом і ненавистю.

Я проігнорувала це і продовжувала адресування конвертів. Потім я відчула дим, і це мене трохи здивувало, я подивилася навіть всередині конверта, а потім в сторону відкритого вікна. Нічого не побачивши, подумала, що сьогодні нічого не палила, тому це має бути дим з боку сусіда. Потім я подивилася на правий бік і зрозуміла, що сатана перехопив ці два аркуші письмового паперу, попередньо перетягнувши їх до краю столу. На аркуші, де він щойно поклав руку, з’явився зовсім чорний обвуглений знак і звідти йшов дим.

Я наказала сатані піти в ім’я Господа Ісуса Христа і він швидко це зробив. Тоді я закінчила писати ці два листи. Спочатку я хотіла викинути два надгорених аркуші, але помітила, що лише згоріла верхня частина одного, а низ був трошки почорнілим, тому я подумала, найкраще що можна зробити – показати аркуші моєму священику.

Він був дуже вдячний, що я не викинув ці аркуші, бо хотів їх відправити на аналізи у лабораторію фізики в Інсбруку. За його словами, фізично неможливо тільки спалити верхній аркуш, не спалюючи той, що знаходиться під ним. Тому він відправив аркуші до лабораторії із запитанням, чи вдасться аналітикам зробити щось подібне. Через три місяці аркуші були відправлені назад, вказуючи, що це неможливо, і що я мала помилятися, коли сказала що другий аркуш знаходився під першим, надпаленим. Треба підкреслити, що я точно не помилилася. Оригінали аркушів були загублені, коли мій будинок був підпаленим, але ми вже мали їх фото, яке я досі зберегла. І на фотографії видно стан двох аркушів після їх відокремлення. Одним словом, сатана ненавидить розарій до такої міри. 

 

Що ви скажете тим, хто вважає молитву розарію нудною і не корисною через її одноманітність?

Смирення говорить нам, що ми повинні говорити лише про ті речі, які самі досвідчили. Ті, хто мають таку думку про розарій, ніколи його не молилися. Розмірковування над таємницями, розмірковування про життя Ісуса – приносить стільки миру і радості, що змушує сатану шаленіти. Марія обіцяла багато речей тим, хто молиться Розарій. Ми отримали ці обіцянки через святого Домініка.

Я чула про жінку, яка купила новий розарій у віддаленому місці, десь близько 100 метрів від церкви. Вона пішла туди, щоб відмовити молитву з великою групою паломників, коли вона стала на коліна на лавці в церкві і потягнулася за розарієм до гаманця, то зрозуміла, що все, що від нього залишилося, – це жменька намистин і шматочки дроту. Сатана розкрутив усі ці дроти просто, щоб вона не відмовила молитви. Сатана ненавидить мир і зцілення, а Розарій приносить зцілення і є дуже сильною обороною проти нього.

 

Чи з’явилася душа з чистилища, коли-небудь, щоб попросити про спільну молитву розарію.

Так буває, я пам’ятаю один випадок із 1950-х, коли я подорожувала поїздом з Бульденс, це був день, коли багато людей подорожували. Тому я вибрала останній вагон, як зазвичай роблю, після входу я швидко зайшла в купе, де сиділа лише один жінка. Я приєдналася до неї. Я навіть ще добре не сіла, коли вона почала виймати розарій із гаманця, говорячи: “нарешті є хтось, хто відмовить зі мною Розарій.”

Моя перша думка – якщо ти поступаєш так з усіма, тоді не дивно, що сидиш сама. Звичайно, я не була проти спільної молитви. Коли ми молилися, ніхто інший не увійшов до цього купе. Коли ми закінчили, жінка сказала – Богу подяка, і негайно зникла. Потім я сиділа одна у порожньому купе, a інші пасажири займали місця у всіх інших частинах вагону. Аж доки ця жінка не зникла, я не мала уявлення, що це могла бути душа з чистилища.

Переклад з аудіокниги “Uwolnijcie Nas stąd!”

Більше: Душі в чистилищі. Інтерв’ю cестри Еммануели з Марією Сіммою.

Читайте також

Про сповідь – о. Йосиф Будай

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *