Ваші побажання та пропозиції стосовно сайту.

Головна Форуми Християнський форум Розділ пропозицій Ваші побажання та пропозиції стосовно сайту.

Перегляд 3 повідомлень - з 1 по 3 (всього 3)
  • Автор
    Записи
  • #2432 Відповісти
    live-christ.com
    Хранитель

    Нам цікаво що нового ви б хотіли бачити на сайті!

    #2545 Відповісти

    Шановний admin!
    Ціную вашу працю, стільки тексту набрали. Але не можу погодитися з вами, що все, що Господь приготував для Своїх синів, Своїх учнів, стосується всіх українців. Бо якби це було так, то у нас зараз не було би «Майдану», не було би вбитих і катованих. І я дуже боюся майбутньої крові, яка буде. Про неї йдеться в гл.26 книги «Левит», гл.28 книги «Повторення Закону», де йде мова Господа про те, якщо одна кара нас не навчить, то Він семикратно побільшить її. Дії державної влади і опозиції сприяють збільшенню Божої кари, бо ніхто з них сам не навертається до Божих законів, заповідей, постанов і не призиває до того інших. А тому на Божу милість розраховувати не приходиться. Вийти із тієї ситуації переможцем нікому не вдасться. Найбільше і найперше пострадають при тому найменші, найслабші.
    Перед Богом завинили всі українці, бо не слухали Його слова, Його законів. А тому не можна кричати одним, що інші винуваті більше. Господь же каже, що коли ви провинилися, то несіть кару свідомо, покайтеся, не повторяйте більше своїх гріхів і моліть Бога, щоби Він змилосердився, а до того часу – терпіть. У публікаціях на вашому сайті, стараюся показати наскільки ми відійшли від Бога, наскільки ми запуталися у Його заповіті, наскільки ми не знаємо Його науки, щоби зменшити пил запалу кожного, хто хоче йти бити, ламати, добиватися справедливості силою, встановлювати таку владу, такий порядок, якого вони собі хочуть. Аудиторія вашого сайту мені знайома, – живу разом із ними. Реакцію на те бачу і вона така, як сказано у Божому слові. У «Об’явленнях» Господь попереджує, що кара буде страшною, бо на жертву Ісуса Христа, який прийшов не для того, щоби над ним знущалися і вбили, а щоби ще раз навчити нас, на Його заповіт, ми не звертаємо уваги.
    Хто із людей може стверджувати, що українські події сьогодні не є початком дня Божого гніву? А якщо таке є можливе, то хто із нас вже знайшов вхід до Божого Царства? Кому особисто таке запевнив Ісус Христос, який каже : «Шукайте отож Його Царства, а це вам додасться!»? Українці ж шукають вигоду, а за Царство готові заплатити, хоч своїм духом відчувають, що це фальш. Може хоч хтось та й отямиться.

    #2547 Відповісти
    live-christ.com
    Хранитель

    Молитва за кращу долю українського народу

    Всемогутній, безсмертний Боже, Отче Господа нашого Ісуса Христа! Ти страшний у Твоєму гніві, але безконечно добрий у Твоєму милосерді! Ти зсилаєш на наш грішний людський рід тяжкі допусти і тяжкі терпіння.

    Ти й на наш нарід зіслав такі терпіння, що їх не знали наші батьки. Ми мусимо гірко трудитися, щоб здобути собі насущний хліб. Віримо і надіємося, що тяжкі ті допусти зіслав Ти на людський рід як досвід, а не як кару.

    Грішних твоїх синів Ти не відтручуєш, не відвертаєш твого пресвятого обличчя від їх долі, бо не хочеш смерти грішника, а його навернення та спасення.

    Тому надіємося, що всі терпіння, що їх доводиться нам у житті зносити з милосердної Твоєї волі, допущені для нашого добра. Ми віримо й надіємося, що покаянням, щирою молитвою і щирим прийманням Найсвятіших Таїнств зможемо заслужити собі на те, що скоротиш час досвіду і терпінь, що милосердним оком споглянеш на твоїх дітей, що даси їм витривати з благодаттю у злиднях теперішнього життя і всемогутньою Твоєю волею положиш край нашим терпінням.

    Дорогоцінною кров’ю твого Сина бажаємо надолужити Тобі за всі гріхи наших батьків і братів. Через руки наших священиків жертвуємо Тобі безкровну жертву пресвятої Євхаристії, що є повторенням і відновленням хресної жертви Твого Сина і Бога, Спасителя нашого Ісуса Христа.

    Прийми цю жертву надолуження за всі гріхи людей, прийми наші благальні прохання про милосердя і твою святу благодать.

    Умилосердися над усіма тими, що терплять. Даруй їм ласку терпеливо зносити гірку долю і через терпеливість заслужити на пільгу в терпіннях і перемогу в цьому смертному житті та на блаженство вічности. Амінь.

    Звернення греко-католицького єпископату України з приводу суспільно-політичної ситуації в державі

Перегляд 3 повідомлень - з 1 по 3 (всього 3)
Відповідь у темі: Ваші побажання та пропозиції стосовно сайту.
Ваша інформація: