Божі сини…

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
  • Автор
    Записи
  • #2462 Відповісти

    Божі сини і Улюблений Однороджений Божий Син Ісус Христос
    Я молю Бога, щоби Він вчинив мене і вас бути гідними того, щоби нас назвали синами і дочками Божими, бо написано, що синами Божими назвуться „гідні Божого Царства синами воскресіння бувши”. Щоб бути гідним Божого Царства треба стати учнем Христовим, треба мати віру, мати Божий страх, мати любов, а для того треба прикласти зусилля і затратити час на навчання. Якщо все буде виконано добре, тоді можна мати надію.
    Наприклад, щоб влаштувати свою дитину в інститут чи в університет, кожний виясняє: скільки це коштує, через кого передати гроші тим, хто зараховує на навчання, де, як і скільки можна заробити, зважує свої можливості і умови роботи, шукає знайомих щоб влаштуватися на заробітки, купує візу і їде. А коли він все докладно виконає, то повертається до дому щасливим, бо він досягнув своєї мети, – він має гроші щоб оплатити місце в університеті і навчання дитини.
    Коли хто щось зробив недбало, той мети не досягне і ніхто йому в цьому не винуватий, і всі рахують, що це справедливо. Так само буде і із здобуттям Божого Царства,- не мав достатньої віри, не поставив собі за мету стати Божим сином, а тому все робив, як прийдеться, як всі, недбало, завжди на таке бракувало часу, – і пропав, не став достойним Божого Царства і Божого синівства. І ніхто нікому в тому не винуватий.
    Що то є таке, – влаштуватися в університет на навчання, а що то є таке, – бути достойним назватися сином Божим і увійти в Його Царство?
    В університеті навчають робити перворідний гріх з найбільшим зиском і диплом університету дає шанс претендувати на якусь посаду у державних структурах чи на підприємствах, яку і так потрібно купити за гроші, тому, що зараз все продається і купується, навіть парафії для священиків. Можна просто купити диплом і купити посаду і, при наявності хамства, результат буде такий самий, як після закінчення університету: протягом 20-30 років людина заробить гроші, славу, пенсію, а на пенсії університет вже не потрібний.
    Бог є дух. Він не має такого тіла, як людина чи інші тілесні істоти. Всі духовні особи, створені Богом, які не мають матеріального тіла, а це – Анголи, Арханголи, Херувими, – в Біблії називаються Божими синами. Їх є багато. В Анголах „кличеться Ім’я Боже”, тобто, людина до них звертається із словом „Господи”, як і до самого Бога. Анголи являлися людям в огняному полум’ї, в стовпі хмари вдень і стовпі огню вночі, в людському обличчі.
    Не всі, створені Богом Анголи, зберегли свій початковий стан, бо написано: „І побачили Божі сини людських дочок, що вродливі вони, і взяли собі за жінок із усіх, яких вибрали”… Значить, Анголи взяли собі людське тіло і жили як люди, утримуючи сім’ю, господарство. Тих Анголів, які не зберегли свого початкового стану, Господь замкнув у темниці аж до дня суду…
    Інші Божі сини збунтувалися проти Бога, захотіли власної слави, власної вигоди, власної незалежності. Вони покинули Божу правду і стали лукавими. Ці анголи із своїм князем сатаною змагаються з Господом за людські душі і щоби не допустити створення Богом нового неба і нової землі, бо нова земля і нове небо будуть віддані тільки людям і Анголів там не буде. Вибраних Анголів Господь передасть на суд людям, а сатана і його анголи-демони будуть знищені.
    Пророки, яким Господь показував Боже царство, записали, що вони бачили багато вибраних Божих Анголів, їх було десятки тисяч десятків тисяч, що стояли, а тих, що служили Богу, було тисячі тисяч. Ісус Христос каже до Своїх учнів, що Отець Небесний може дати Йому більше дванадцяти легіонів Анголів.
    Отець каже про Свого Улюбленого Сина, що Він чинить духів Своїми Анголами, а „огонь палахкотючий” – Своїми слугами. Ще сказано, що Анголи – це службові духи, яких посилають до тих, хто має вспадкувати Боже Царство. Отаким чином у Біблії оцінюються, створені Богом, сини Божі. Ото стільки є розказано про створених Господом Анголів.
    Але є у Святому Писанні показані і інші Анголи. Наприклад, коли Іван Богослов був взятий до третього неба і йому Анголи показували, що незабаром має статися, то ці Анголи називали себе Івановими співслугами. Тобто, вони народилися людьми, прислужилися Богу проповідуючи Його слово, виконуючи Його волю, пострадали за це, а по смерті тіла були взяті до неба і були там, як Анголи. При чому, Анголи дуже потужні, які знаходяться весь час біля Бога, яким Господь довірив найважніше. Оці Анголи були людьми, які після випробування стали Божими синами. Енох, Мойсей, Ілля – серед Божих синів, а найбільший серед них Ісус Христос, бо Йому поклонилися і створені Анголи, і люди, сини Божі. До моменту зацарювання Ісуса Христа, таких Божих синів із людей буде 144 000 (сто сорок чотири тисячі вибраних, вірних, досконалих).
    Святе Писання називає людину початком Божого творива, а кожного чоловіка окремо – людським сином. Тобто, Анголи – духовні особи, – то Божі сини, а люди – тілесні особи, названі людськими синами. Пророка Господь називає Божим чоловіком. Ті людські сини, які будуть достойні Божого Царства, після першого воскресіння назвуться Божими синами, а ті людські сини, які будуть недостойні Божого Царства і першого воскресіння, то вони після другого воскресіння і Божого суду, назвуться слугами лукавого і будуть знищені.
    Людські сини набагато слабші за Божих синів. Ісус Христос назвав Івана Христителя найбільшим із людських синів, та найменший у Божому Царстві є більший за нього. Значить, тим людям, які достойні Божого Царства і Божого синівства, після воскресіння Господь разом із знаннями надасть велику силу і потужність, про яку сучасні люди і мріяти не можуть.
    Євангелист Іван записав, що Ісус Христос був у Бога споконвіку. Можна сказати і так, що Ісус Христос був у Бога до початку віків, бо написано, що віки створив Ісус Христос. Все, що було створено, було створено через Нього і для Нього. Немає нічого створеного, що було би створено без Ісуса Христа. Тобто, духовні особи, земля і всесвіт, люди створені Сином Божим Ісусом Христом. Бог каже, що землю і всесвіт Він уже змінював і ще раз змінить, а Син Божий Ісус Христос завжди буде таким, яким Він був від початку.
    Написано, що Господь пошкодував, що створив людину, хоч від закладин світу Йому було відомо, що люди відвернуться від Нього і, щоб їх врятувати від погибелі, необхідно буде приготувати людське тіло для Його Сина. Але якщо Господь пошкодував, що створив людину, значить, вона виявилась значно гіршою, ніж Він очікував.
    В Біблії описано бунт проти царя Давида його сина Авесалома. Син підмовив батькових слуг щоб разом виступити проти батька, вбити його, бо син буде кращим царем для громадян, ніж батько. Багато Ізраїльтян пішло за змовою сина, але залишились слуги вірні батькові. І оті вірні батькові слуги перемогли бунтівного сина з його військом і зберегли царство для батька-царя. Але ті євреї, які пішли проти царя Давида пішли і проти Бога і вони залишилися жити і множилися.
    Син Божий, сатана, підняв бунт проти Отця Небесного. Частина Анголів, а з часом і всі люди пішли за сатаною. Настав момент, коли перший раз вірних Отцеві Небесному людей на всій землі не залишилося і тоді прийшов потоп. Бог – наш Творець і Вседержитель. Він і без допомоги людського війська винищить невірних синів вмить. Але Він шукав серед людей хоч би одного вірного людського сина, хто міг би стати „в проломі” і захистити людство від погибелі після царя Давида, як, у свій час, Мойсей врятував Ізраїля. Але такого людського сина Господь не знайшов. Значить, перед народженням у людському тілі Ісуса Христа, людство другий раз пішло за сатаною, а Бога полишило.
    А коли виповнився час, Улюблений Божий Син, Ісус Христос відмовився від Своєї могутності, Своєї слави, Свого Імені, умалив Себе до рівня звичайної людини, щоби у людському тілі витерпіти всі спокуси, всі випробування, всі знущання сатани аж до хресної смерті і при тому Він ні одного разу не згрішив, не відмовився від Бога і не зрадив Його. А сатані Він сказав, що служити потрібно одному Богові.
    Сатана ж був не простим Божим сином, а дуже могутнім. Ісус Христос через пророка Єзекіїля розказав притчу про великого орла. В цій притчі Він прирівняв Себе до великого орла, який насадив людей на землі. А про сатану каже, що був ще один великий орел, до якого потягнулися всі посаджені першим орлом, щоби принести плоди тому, другому орлові.
    Через пророка Захарія Господь каже, що Він настановить на землі сатану за пастиря. А коли Ісус Христос, народившись у людському тілі, ріс і навчався вибирати добро і відкидати зло, Отець Небесний виконав сказане (книга пророка Ісаї). Сатана, який був великим князем серед Анголів, став “світоправителем цієї темряви”, “князем піднебесних духів злоби”, “князем світу цього”.
    Божі Анголи, коли приходили на землю в обличчі людини, то вони не народжувалися, як люди, а приходили як потужні, зрілі, грізні мужі. Ісус Христос, Єдиний Божий Син, який народився як людина, ріс і навчався, як всі інші діти. Але, написано, що Він щоденно навчався у Свого Небесного Отця, як учень.
    Щоби Божий Син міг померти мученицькою смертю, як написано, Отець Небесний покинув землю і всю владу над земними державами передав сатані. Адже неможливо в присутності Бога Отця замучити Його Сина. У всьому всесвіті немає такої сили, яка б могла оте зробити.
    Розп’ятий на хресті Божий Син перед смертю промовив: “Звершилось!” Він у людському тілі переміг сатану. Переміг не як рівний рівного, не як сильний сильного, а як слабий і немічний – потужного і сильного. Переміг, бо не спокусився, бо не зрадив і не відмовився від Бога.
    Третього дня Отець воскресив Свого Сина, а з Ним і всіх, хто повірив Його Євангелії, бо ще будучи у людському тілі Він молив Свого Отця, щоби усі, кого Отець Йому дає, були там де Він. Тобто, коли Син Божий воскрес і вознісся до Отця, то всіх раніше померлих, які повірили Євангелії Божого Царства, Він воскресив і перевів із аду до місця Божого відпочинку, щоб була “одна отара і Один Пастир.”
    Після Христового воскресіння Отець Небесний щедро дає Духа Христового всім, хто Його щиро і з вірою просить. Цей Дух Христів, або іншими словами Дух Святий, Дух Божий, допомагає людині витерпіти спокуси і випробування сатани і перейти у Царство Божого Сина, бо Христос переміг сатану будучи в людському тілі і тепер Бог Отець постановив, що Його Дух є міцніший за дух диявола.
    Таким чином, всі духовні особи створені кожна окремо і названі у Бібліі Божими Синами, а людина була створена в одному тілі і на землі вона розмножується. Всі народжені люди називаються людськими синами. Частина людей, Божих улюбленців, по смерті були взяті до неба, до Бога. Вони вже стали духовними особами і вже названі Божими синами, а всім людям решта, ще належить такими стати, бо у Своєму Царстві Бог хоче мати лише синів, що народилися людьми.
    Щасливі всі, хто після воскресіння Сина Божого, помирають у Ісусі Христі, тобто ті, хто набралися Духа Христового або, краще сказати, наповнилися Духом Святим, бо їх Анголи Божі відносять до місця Божого відпочинку, до нашого Господа. В цьому і полягає заслуга Ісуса Христа, що Отець Небесний Духом Свого Однородженого Сина визволяє людей від лукавого. За цю заслугу Бог надав Своєму Сину найбільше Ім’я, передав Йому суд і Царство і тільки славою Отець більший за Свого Улюбленого Сина.

Перегляд повідомлення 1 (всього 1)
Відповідь у темі: Божі сини…
Ваша інформація: